Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Ara/130

Aydınlar Ocağı Dr. Taşolar çiftinin evinde

2013-12-06 22.37.42   06 Aralık 2013 Cuma / Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri Dr. Fatma Emre Taşolar ile Dr. Oktay Taşolar çiftini Derince’deki evlerinde ziyaret etti.

Derince Uygulama ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Emre Taşolar ile Pendik Samanyolu Huzurevi ve Bakım Merkezi Yöneticisi Dr. Oktay Taşolar çiftinin Derince Mersincik Mahallesindeki evlerinde gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, Derince Uygulama ve Araştırma Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr. Yasemin Yaman Cebeci, Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, İstanbul Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anestezi ve Reanimasyon Kliniği Asistanı Dr. Ayşe Zeynep Turan, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve Petkim Emeklisi Durmuş Süzer ile eşleri katıldı.

Genel Sekreter Hasan Uzunhasanoğlu; “30 Aralık 2005 tarihindeki söz sırası gençlerde programına katılan ve “Tıp İlminde Bir Altın Halka; Türk İslam Tıbbı” konusunda bilgi veren Dr. Fatma Emre Taşolar’ı, bugün evinde eşi ve çocukları ile birlikte Derince Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Genç kardeşlerime başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

SAM_8307Dr. Fatma Emre Taşolar ve misafirleri

2013-12-06 22.37.42Ayaktakiler; Yunus Özen, Durmuş Süzer, Hasan Uzunhasanoğlu Oturanlar: Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar, Abdullah Köktürk, Remzi Turan

SAM_8309Nursel Okyar ziyaret hediyesini Dr. Fatma Emre Taşolar’a takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.