Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Ara/130

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Antrenmanında

SAM_8196

27 Kasım 2013 Çarşamba / Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Erdal Baykara, Ahsen Okyar ve Ferhat Bursalıoğlu Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’u ziyaret etti.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Kandıra Stadında akşam antrenmanı yapan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor futbol takımını ziyaret etti. Kulüp Başkanı İsmail Aysu ve Yönetim Kurulu üyesi Resul Ersöz’ün karşıladığı Kocaeli Kandıralılar Derneği heyeti Antrenör Muharrem Boz’dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Kulüp Başkanı İsmail Aysu; “Kocaeli Kandıralılar Derneği İzmit’te çalışmalarını ilgiyle takip ettiğimiz önemli bir dernek. Futbol takımımızın Kandıra’daki akşam antrenmanında Yöneticilerini aranızda görmek mutluluğumuzu artırmıştır.” dedi. Antrenör Muharrem Boz; “Genç bir ekibiz. Hedefi olan bir kulübüz.” dedi. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara’da; “ Kulüp Başkanımız İsmail Aysu, Antrenörümüz Muharrem Boz yaptığı işlerde başarılı olmuş insanlar. Takımımızın da başarılı olmasını diliyoruz.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticilerinin ziyareti, getirdikleri baklavaları Takım kaptanına teslim edilmesi ve Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Futbol Takımı antrenmanının izlenmesi ile sona erdi.

SAM_8197Kulüp Yöneticisi Resul Ersöz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Antrenör Muharrem Boz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Kandıra Gençlerbirliği Belediyesporİ Başkanı smail Aysu

2Tatlı ikramı

3Antrenman arası kulup yöneticileri, futbolcularla birlkte

SAM_8200Tatlı ikramı

SAM_8201Muharrem Boz, Ahsen Okyar

SAM_8204

SAM_8206Ferhat Bursalıoğlu, Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Resul Ersöz, İsmail Aysu

SAM_8209Resul Ersöz, İsmail Aysu

SAM_8210Ferhat Bursalıoğlu, Erdal Baykara, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.