Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/130

Yusuf Ünel ve www.kocaeliokuyor.com

SAM_8077 - Kopya

26 Kasım 2013 Salı / Sevgili Yusuf Ünel’in facebook’taki mesajını gördüğümde İzmit’te olduğumu ve hemen beklediğimi yazdım. Bizim Ahmet Talha Özdemir’in de yakın arkadaşı..

Bizim büroda buluştuk. Gıyabımızdaki tanışıklığı vicahiye çevirdik. Epeyce uzun sayılacak sohbetimizi yaptık. www.kocaeliokuyor.com haber sitesi çalışmalarını da anlattı. Kısa zamanda elde ettiği başarılarını dinlemekten mutlu oldum.

Hedefleri olan bir insan ve gereği için de gayret gösterdiğini gördüm..

15 Ekim 2013 Salı günü yayınlanan yazısını ilgi ve tetkiklerinize…

logoBen Yusuf Ünel www.kocaeliokuyor.com

yusufunelSalı, 15 Ekim 2013 22:06

Hayatımın büyük kısmını mücadele ederek geçirdim. Büyük çabalar sarf ettim kendime ve aileme güzel bir yaşam için. Korkarak değil, mücadele ederek başarıya ulaşmak istedim. Korkarak değil çünkü; korkaklar başkasının sırtına binerek amaçlarına ulaşır.

Siyasi yaşamımda da hedeflerim doğrultusunda ilerliyorum. Korkmadan hedeflerim doğrultusunda koşuyorum. Cem Uzan palavrası değil benim söylediğim, hazırlıyorum kendimi Ankara’ya…

Çok iyi bir sosyal medya kullanıcısıyım. Twitter ve Facebook takipçilerime fikirlerimi, hedeflerimi aktarıyorum sürekli.

Bir internet gazetesi sahibiyim. Buradan hem Kocaeli halkına, hem Türkiye’ye hem de beni sevenlere objektif bir şekilde haber ulaştırmaya çalışıyorum. Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin haberleri en uygun şekilde okuyucularımıza aktarıyoruz.

Daha yeni bizim çocuğumuz…

Yaklaşık 5 ay oldu www.kocaeliokuyor.com haber sitemizi açalı. İster istemez belli bir zümre tarafından takip ediliyoruz. Buradan doğru haber isteyenlere en güvenilir haberlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Bu sitemizin de daha da büyüyeceğine inanıyoruz ki şuan tepkiler bizi bu yönde cesaretlendiriyor.

Hayatımın 3’te 2’lik kısmını gazete ve makale okuyarak geçirmişimdir. İyi bir gazete okuyucusuyum, bunu internet gazetesine dökmek istedim. Bu konuda bana destek olan ekibime teşekkür ederim.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Demokrat Gazetesi sosyal medya üzerinden beni takip ederek, gazetenin birinci sayfasından ve ‘sosyal medyada neler oluyor’ bölümünde bana yer vermiş.

2020 yılında Başbakan olacağımı her zaman dillendiriyorum. Sosyal medyada da bunu takipçilerime aktarıyorum. Bunu konu ederek güzel bir haber yayınlamışlar benim hakkımda…

Kendilerine bu konuda çok teşekkür ediyorum.

Belki size samimi gelmeyebilir 2020 hedefim. Şuan DSP üyesiyim. Bir dönem İzmit İlçe Sekreterliği görevini üstlendim. Geçtiğimiz genel seçimlerde 11. Sıra MV adayıydım.

Sağ olsunlar sevenim çoktur.  Benim hedeflerim konusunda bana inananlar çok. İnananların yüzünü kara çıkarmayacağım. Her ne olursa olsun, bıkmadan, usanmadan 2020 yılına kadar çalışacağım, gerçekten ait olduğum bir siyasi partide Genel Başkan ve Başbakan olacağım.

Beni merak edenler takip edebilirler. Belki bir çay sohbetimiz olur, kendilerine hedeflerimi anlatırım. Önemli olan başarısız olmak değil, insanın hedeflerinin olmasıdır. Hedefleri olan herkesle her koşulda çalışmaya hazırım.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.