Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Kas/130

Saadet Partisinin Kandıra Belediye Başkan adayı; Ramazan Arslan

imagesCAZMAHBRSaadet Partisi, Kandıra İlçe Başkanı olarak görev yapan Ramazan Arslan’ı Kandıra Belediye Başkan adayı olarak görevlendirmiştir.

RAMAZAN ARSLAN’IN ÖZGEÇMİŞİ

1967 Kandıra doğumlu olan Ramazan Arslan, İlköğrenimini Kandıra, Orta öğrenimini İzmit İmam Hatip Orta okulunda ve Lise öğrenimini ise İzmit Mimar Sinan Lisesinde tamamladı.

Siyasal ve Sosyal Faaliyetleri;

Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan siyasete Refah Partisi ile adımını attı. Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde çeşitli görevlerde bulundu ve halen Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı..

Aktif olarak siyasetin içinde yer alan Arslan aynı zamanda sporcu kimliğe sahiptir. Kocaeli Atletizm sporuna 100 Metreci olarak başladı daha sonra futbol ilgisini çekmeye başladı ve sırasıyla ÜçyolDoğuSpor, PetkimSpor, SuadiyeSpor,YeniKandıra Spor ve Kandıra Gençlerbirliği Spor kulüplerinde futbol oynadı.

İş Hayatına 1989 yılında Kandıra’da HASMAN GIDA İNŞAAT MOBİLYA İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adıyla faaliyete başladığı kültür mantarı üreten fabrikayı kurarak başlayan Arslan halen bu işine devam etmektedir.

Ramazan Arslan Nurcan Hanım ile evli Yağmur ve Malik isimlerinde iki çocuk babasıdır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.