Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Kas/130

Çanakkale’den ayrılış, Keşan Yenimuhacir’de satır köfte -25

SAM_7623

03 Kasım 2013 Pazar / Saat 12.00’de araba da hazır vaziyette bekliyor ve gelenlerin valizleri bagajlara yerleştirildi. 12.15 te kalkan araba vapuruna son yolcu olarak yetiştik. Dönüş yolculuğumuz Tekirdağ – İstanbul güzergahından yapılacağı için karşı sahile geçtik.

Keşan sınırına girince Kafile Başkanı Mustafa Bey yakınlarda yolumuzun üzerinde Yenimuhacir diye Belde var oraya sapacağız dedi. Sebebini sorduğumuzda ise, burada beş yıldızlı ÖZ – EN Satır Et lokantası var, öğle yemeğini orada yiyeceğiz dedi. Mustafa Bey önceden buraya telefon edip yerlerimizi ayırtmış ve yiyeceğimiz yemeklerin siparişini dahi vermiş.

Ellerimizi yıkayıp hemen masalara oturduk. Kısa bir süre içerisinde Sıcak sıcak satır et köfteleri geldi. Hakikaten köfteler harikaydı. İkram edilen yoğurt, turşu ve tatlılar da çok güzeldi.  Bu sebeple Kasabasının girişinde oldukça büyük olarak “ Satır Et Diyarı Yenimuhacire hoş geldiniz” tabelası asılmıştı.

SAM_7611SAM_7609  Çanakkale İskelesinden ayrılış anı

SAM_7623SAM_7614      Ahsen Okyar, Burak Elbay, Cengiz Arslan Cemal Barış, Cihan Fatih Barış, Harita Müh. Hatice Nur Barış, Hayrettin Gürsoy Barış

SAM_7624SAM_7617  Asuman – Ali Kahraman, Mustafa – Emel Cerrahoğlu, Dr. Gülden –Ruhittin Sönmez, Musa – Reyhan Ordu

SAM_7625SAM_7619

Yunus Özen, İsmail Kaya, Mustafa Görgün, İdris Türkten, Burak Elbay, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.