Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Eki/130

Amir Ateş Kandıra’da

SAM_6863

17 Ekim 2013 Perşembe / Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar-Mevlidhan Amir Ateş Kandıra’da kadim dostlarını ziyaret etti.

Kandıra’da ilk önce Emir Hüseyin Yılmaz’ı evinde ziyaret eden Bestekar Amir Ateş, burada 30 Ağustosta emekliye ayrılan Tuğgeneral Ümit Yılmaz ve Genel Cerrah Dr. Akın Serter  ile karşılaştı.

Ziyarettte son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’ın da hazır bulundu.

Evsahibesi Nezaket Yılmaz’ın ikramları ve keyfli sanat sohbeti sonrası Emir Hüseyin Yılmaz’ın evinden ayrılan Bestekar Amir Ateş Bağırganlı Köyüne geçti.

Amir Ateş, Ali Kahraman ve Ahsen Okyar, ATV Avrupa Televizyonunda Türk Şövalyeler programının sunuculuğunu yapan Fehmi Atay ile birlikte Taflan Koyu Güzelleştirme Derneği Başkanı Günay Gülcü’ye misafir oldu. Bestekar-Mevlidhan Amir Ateş ve arkadaşları Günay Gülcü’nün yazlığının balkonunda neşeli bir sohbet yaptı. Amir Ateş ve arkadaşları ev sahibesi Fikriye Gücü’nün topladığı taze mantar ikramı sonrası Taflan Koyundan ayrıldı.

SAM_6862SAM_6910          Dr. Akın Serter, Nezaket Yılmaz, Arzu Yılmaz, e. Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Ali Kahraman, Emir Hüseyin Yılmaz, Bestekar Amir Ateş

SAM_6863SAM_6911       Ahsen Okyar, Nezaket Yılmaz, Arzu Yılmaz, e. Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Ali Kahraman, Emir Hüseyin Yılmaz, Bestekar Amir Ateş

SAM_6915SAM_6916      Ahsen Okyar, Ali Kahraman Bağırganlı Taflan Koyunda

SAM_6918      Bağırganlı Taflan Koyundaki yazlığının balkonu.. Günay Gülcü, Ali Kahraman, Bestekar Amir Ateş, Fehmi Atay, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.