Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Eki/130

Lütfü Türkkan’dan burs öğrencilerine yemek

 indir Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 2011 seçimlerinde MHP’den aday gösterildiğinde, “Milletvekili seçilince, maaşımı ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceğim” demişti.

50 öğrenciye 200’er TL. olmak üzere eğitim burs için Üniversitelerin Tıp, Hukuk, Siyasal. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde okuyan ve ailesi Kocaeli ilinde ikamet eden 284 öğrenci başvurdu.

Milletvekili maaşını yükseköğrenim öğrencilerine burs yardımı olarak vereceğini ifade eden ve bunu 29 Ağustos 2011 tarihinde imzalanan protokol ile resmileştiren Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bursuna hak kazananlar belirlendi.

2011.11.02ltrkkanburskomisyonu005Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy Başkanlığında, İsmet Çalışkan (Kocaeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü), Nevzat İspirli (İl Milli Eğitim Müdürü), Ahsen Okyar (Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili), İsmet Çiğit (Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Müdürü) ve Süleyman Pekin’den (Türk Eğitim Sen Kocaeli 1. nolu Şube Başkanı) meydana gelen Değerlendirme Kurulu 16’sı Tıp Fakültesinde okuyan 40 öğrenciyi tespit etti. Burs alacak 10 öğrenciyi ise Milletvekili Lütfü Türkkan belirledi.

Lütfü Türkkan bu akşam karşılıksız burs verdiği öğrencileri İzmit Öğretmenevi’nde yemeğe davet etti. Bu yıl da burs devam edecek.

Türkkan, eğitimlerine katkı sağladığı gençlerle ilk kez yüzyüze gelip, tanışmış olacak.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.