Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Eki/130

“Normal Karşılıyorum” – Prof. Dr. Yusuf HALAÇOĞLU

1375906_593753430686515_2048617656_nErdoğan'ın "Andımızı kaldırıyoruz" sözüne dikkat çeken Halaçoğlu "andımızın ilk kelimesi ‘Türküm. ‘Türk olduklarını zaten kabul etmedikleri için kaldırmaları normaldir." dedi...

İşte Halaçoğlu'nun açıklaması:

“Normal karşılıyorum.

Çünkü; andımızın ilk kelimesi ‘Türküm.‘                                                                          Türk olduklarını zaten kabul etmedikleri için kaldırmaları normaldir.

İkinci kelimesi ‘Doğruyum.‘                                                                                     Doğrulukla da alakaları olmadığı aşikârdır.

Üçüncü kelimesi ‘Çalışkanım’dır.                                                                                        Bir yerde bu çalışkanlıkları çok iyi çünkü çok sağlam yandaş meydana getirdiler. Epeyce zengin bir yandaşları var bu bakımdan çok çalışkanlar.

‘İlkem, küçüklerimi korumak büyüklerimi saymak.’                                                               Bu bizim zaten geleneğimizde, dini inancımızda var olan bir şeydir. Bunu da kaldırdıklarına göre bundan sonra ne küçükleri koruyacaksınız ne de büyüklere saygı duyacaksınız.

Ardından ‘Yurdumu milletimi özümden çok sevmektir’diyor.                                              Zaten Yurt diye bir şey kalmadı. Sadece bir toprak parçasıyız.

Sonundaki ‘Varlığım Türk varlığına armağan olsun’ sözü de zaten                                      Türk olmadıklarına göre varlıklarına da armağan olmalarına da gerek yok diye düşünüyorum.”

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.