Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Eki/130

Özlem Arslan’a mezuniyet kutlaması

3   Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Başkan Vekili Ecz. Selçuk Arslan Bahçecik Ayazma’da bulunan evinin bahçesinde kızı Özlem Arslan’ın Dumlupınar Üniversitesi Maliye Bölümünden mezuniyetini dostları ile birlikte kutladı.

Gül – Ecz. Selçuk Arslan’ın ev sahipliği yaptığı kutlama yemeğine; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Makine Mühendisi Nuri Ertan İrfanoğlu, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Av. Naci Kara, Makine Mühendisi Çetin Mut ile eş ve çocukları katıldı.

Arslan çiftinin büyük kızı Özlem Arslan’ın Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden mezuniyetini kutlama programı aksama olmadan, başarı ile gerçekleşti. İkramların kesilmediği ülke ve dünya meselelerinin de görüşüldüğü kutlama geç vakitlere kadar sürdü.

1SAM_3864       Hasan Uzunhasanoğlu’nun yaptırdığı Selçuk Arslan afişi

2SAM_3865         Ecz. Selçuk Arslan, Ali Kahraman, Ahsen Okyar, Nuri Ertan İrfanoğlu birlikte

3SAM_3866          Ecz. Selçuk Arslan, Özlem Arslan, Gül Arslan, Elif Özge Arslan

4SAM_3867           Gül Arslan’ın misafirleri

5SAM_3868       Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Naci Kara, Ali Kahraman, Av. Ruhittin Sönmez, Nuri Ertan İrfanoğlu, Ahsen Okyar, Serhat Duyar

6SAM_3869      Serhat Duyar, Zeynep Duyar

7SAM_3873

SAM_3895SAM_3877       Serhat Duyar, Ahsen Okyar, Nuri Ertan İrfanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Ali Kahraman, Av. Naci Kara

14SAM_3880

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.