Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Eyl/130

Yahudi Kürdistan Devleti (!) – YAŞAR KİRAZ

yazir78315b500Yahudi Kürdistan Devleti (!) - YAŞAR KİRAZ

Sevr Antlaşması’nın 62.ve 64.maddelerine göre ise İngiliz, Fransız ve İtalyan temsilcilerinden oluşan bir komisyon Fırat’ın doğusundaki Kürt vilayetlerinde bir yerel yönetim düzeni kuracak, bir yıl sonra Kürtler dilerse Birleşmiş Milletler’e başvurup bağımsız bir devlet olma talebinde bulunabileceklerdi. 1912 yılında ABD başkanı Wilson, Wilson ilkelerinde Türkiye sınırları içerisinde Ermenistan ve Kürdistan kurulmasını salık veriyordu. Sevr hortlatılmak isteniyor…!

Lozan’da Lord Curzon, “Şimdi bu masada verdiklerimizi yakında ekonomik zorluklar içine düştüğünüzde bir bir geri alacağız” diyordu. Ülkemizin düştüğü borç batağı, yaşadığımız ekonomik kriz, milletimizin düştüğü psikolojik buhranlar ve oluşturulan sanal gündemlerle milletimiz daha zor günlerin kendisini beklediğini maalesef algılayamamaktadır.
***

Paris Konferansı’nda yer alan ve Kürt delegesi olarak seçilmiş olan Şerif Paşa Ermeni asıllıdır. Güya Kürtlerin sorunlarını dile getirmektedir fakat Ermeni ideal ve hayallerine hizmet etmektedir. Zira PKK’da Ermeni terör örgütü ASALA’nın devamıdır.

MİT raporlarına göre Şanlıurfa ili, Halfeti İlçesi, Ömerli Köyü’nde doğan Apo’nun asıl adı Artin Agopyan’dır. Babası ise Suriye asıllı Ömer isimli bir Ermeni’dir. Ve hafızalarımızı biraz tazelersek Güneydoğu’da ölü olarak ele geçen teröristlerin %80’inin sünnetsiz olduğu bir realitedir. Öcalan’da İmralı’daki görüşmelerinde ASALA ile 1980’lerde birlikte hareket ettiklerini ve toplantı düzenlediklerini itiraf etmiştir.

Kenya’da Abdullah Öcalan yakalanınca Vatikan:“Kürtler bağımsızlıklarını bekliyorlar” açıklamasını yapmıştır.

Lozan’da Musul meselesi konuşulurken İngilizler Şeyh Sait’i kullandılar.

Fransızlarla Hatay mevzusu konuşulurken Dersim İsyanı gerçekleşti,

Türk ordusu Kıbrıs’taki katliama dur deyince ASALA örgütü devreye girdi.

1984 yılında ise Ağır sanayi yatırımları ile birlikte GAP’ın gerçekleşmesi sayesinde Türkiye’nin kalkınması ve bölgedeki suyun kontrolü sağlanacakken Amerika’nın düğmeye basmasıyla PKK devreye sokulmuştur.

Apo’nun: “Şeyh Sait’in devamıydım, kullanıldım. Batılı ülkelerden yardım alarak Türkiye’ye karşı savaştım” açıklamaları tespitlerimizi ve yorumlarımızı doğrular niteliktedir. 

Arz-ı Mev’ud’da Kürt kartı ABD’nin Irak’taki Kürtleri kışkırtması üzerine; Saddam’ın Kürtleri yok etme kararı alması ile ABD bölgeye çekiç güç yolladı. Çekiç güçle birlikte bölgede 1000 olan PKK’lı terörist sayısı on binlere çıktı.

Kürt sorunu bilhassa Körfez krizi ile birlikte ABD Kongresi’nin gündemine gelmekle beraber, Rum ve Ermeni Lobilerinin aksine, Yahudi lobisinin desteğini alarak ortaya çıkmıştır. İsrail’in Ortadoğu’da son derece zayıflamış bir Irak istemesi ile birlikte Körfez Savaşı boyunca Saddam Hüseyin’in İsrail’e Scud Füzeleri’ni göndermesi; ABD Kongresi’nde Yahudi lobisi’nin Kürt ayrılıkçılığını desteklemesine neden olmuştur.

Washington Institute for Near East Policy (Yakın Doğu Politikası için Washington Enstitüsü) adlı bu kuruluş hedeflediği Kürt Devleti’ne Türkiye’nin Güneydoğu’sunu da dahil etmek istemektedir. 

Amerikan, Yahudi basınının önemli yayın organlarından biri olan Washington Jewish Weekly’ de Ortadoğu’daki sorunların Kürtlerden kaynaklandığını Self-Determinasyon ile bunların kaderlerini tayin etmesi gerektiğini belirterek hedeflerini açıkça ortaya koymaktadırlar. İran-Irak Savaşında Kürtler İran aleyhinde kullanılmıştır. Daha sonra ise Yahudiler Irak’ın kuzeyinde bir Kürt Devleti, ortasında bir Sünni Devleti ve güneyinde bir Şii Devleti kurma amacındaydılar ve bugün buna kısmen ulaşmışlardır. 
***
O bölgede Yahudi bir Kürt devleti kurulacak bu kaçınılmaz…!

Barzani ailesinin MOSSAD ile ilişkilerini bilmeyen yok, Kürt Yahudileri, kökenleri itibariyle Kürt değil, İsrailoğullarının (İbrani) kavmindendirler. Barzaniler de öyledir.

Büyük Orta Doğu Projesi’nin sekteye uğramaması için, İsrail’in tek yoludur  burada Barzanilere ve Kürtlere  güvenmesi.

İsrail, bu bölgede rahat bir şekilde varlığını sürdürebilmesi için "Büyük İsrail”'i ve “Arz-ı Mev’ud”u kurmak zorundadır. İsrailoğullarının, Kürtler ile olan tarihi geçmişini incelediğinde, Barzani-İsrail ilişkileri, ve kripto gizli Kürt Yahudileri’nin varlığını göz önüne aldığımızda, Kürt Yahudi devleti kurulacak tezi artık çok net bir şekilde doğrulanmıştır.
***
Bizim siyasetimiz de bu minval de şekillenmeli…!

Kürtler’in kullanılmasının amacı çok açıktır. Kürdistan hayalini empoze eden sözüm ona, örümcek kafalı beynini batıya, ruhunu şeytana satmış aydınlar, Yıllarca neye ve kime hizmet ettiklerini bilmeden, egemenlerin maşası olmuşlardır.

CAN ALICI SORU ŞU:
İsrail amacına ulaştıktan sonra Kürtlerin içtimai, ekonomik, siyasi gelecekleri nasıl şekillenecek?

CEVAP:
İsrail onları da yok edecek…!!!
***
Bu makaleyi aslında Kürt vatandaşlarımızın okumasını istiyorum…
İlanihaye böyle gitmeyecek…!!!

Türk Milleti karda donmak üzeresin, uyku tatlı geliyor fakat ne yazık ki öldüğümüzün farkında değiliz…!!!

http://www.haberiniz.com.tr/yazi...

YAŞAR KİRAZ | Yahudi Kürdistan Devleti (!)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.