Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Oca/110

Yunus Özen İstanbul Ticaret Üniversitesinde

004

www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr sitemizin de yazarı olan Programlama Uzmanı Yunus Özen İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Kampüsünde gerçekleşen Sanalkurs Bilgi Patlaması Bilişim Seminerinde tebliğ sundu.

Sanalkurs Bilgi Patlaması Bilişim Seminerlerinin üçüncüsü, İstanbul Ticaret Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Kulübü ve Sanalkurs.net ortaklığıyla, İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Kampüsünde gerçekleşti.

Seminerde İzmit’ten Programlama Uzmanı Yunus Özen’de "ASP.net MVC 3: Razor View Engine" başlıklı bir sunum yaptı. Yeni yılın ilk haftasında gerçekleşen seminer de hem Adobe ve hem de Microsoft uzmanları konuştu.
Uğur Umutluoğlu – “ASP.net 4.0 SEO İpuçları”, Hakan Çamoğlu – “HTML 5 Yenilikleri”,
Erhan Meydan – “CSS 3 İle Animasyon Yapmak”, Yunus Özen – “ASP.net MVC 3: Razor View Engine”, İlhan Kuzgun – “PHP: PHP 5 ve Object Oriented PHP” konularında bilgi verdi.

5 seminerden oluşan program büyük ilgi gördü. İstanbul Ticaret Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Kulübü’nün ev sahipliğindeki son derece verimli toplantısına katılanlar, ciddi anlamda bilgi ve enerji depolayarak ayrıldı. www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr sitemizin de yazarı olan Yunus Özen’i, öğrencisi Bilişimci Halil İbrahim Kulaş ile Öğretmen arkadaşı Ercan Yıldız da yalnız bırakmadı.

001

Seminer katılımcıları, konuşmacılar ile birlikte

002

Sanalkurs.net Topluluk Lideri Siraceddin El, İzmit’li Programlama Uzmanı Yunus Özen’e plaket takdim ederken

003

Yunus Özen ve İlhan Kuzgun Php - ASP.Net konusunda hararetli bir şekilde görüşlerini açıklarken arada kalan Erhan Meydan

4

Programlama Uzmanı Yunus Özen soruları cevaplarken

005

Yunus Özen’in İzmit’ten gelerek yalnız bırakmayan Öğrencisi Bilişimci Halil İbrahim Kulaş ile öğretmen arkadaşı Ercan Yıldız ve seminere katılanlar

006

Yunus Özen, Hakan Çamoğlu ve Erhan Meydan katılımcılarla birlikte

007

Seminer afişi

5 

6 

004 

10

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.