Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Eyl/130

Kandıralılar Derneğinin Kandıra’da seri ziyaretleri

15  Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu.

Derneğin Kandıra ziyaretlerine; Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erdal Baykara ve Günay Gülcü ile Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar da katıldı.

Çerçili Köyü Avdanlı Mahallesinde 77 yaşında vefat eden Hasan Özbek’in cenazesine katılan heyet babasını ebediyete uğurlayan SekaPark Camii İmam Hatibi Abdulmuttalip Özbek ve kardeşlerine taziyelerini ilettiler.

Taziye sonrası Çerçili’ye geçen gurup Sosyal ilişkilerindeki başarısı ve çalışmalarıyla takdir toplayan Muhtar Mustafa Satılmış’ı ziyaret etti.

Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra’da Orhan Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde hizmet veren Yeşil Kandıra Altın Ekmek Fırını sahibi Erkan Alkan ile buluştu. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Harun Reşit Kocagöz; “Geçen hafta gerçekleşen Yöresel Kültürler Fuarına ilk defa katıldık. Yöresel ikramlarımızın arasında Fırınınızın ürünlerini de sergiledik. İkram edilen ürünler İzmit’te çok beğenildi. Verdiğiniz desteğe teşekkür ederiz.” dedi.

Kandıra Sağlık Grup Başkanlığından emekli Fevzi Genç, Orhan Mahallesi sakinlerinden Celil Sağlam ve Kemençe sanatçısı Kadem Yaşar’ın da katıldığı ziyarette Erkan Alkan konuklarına Kandıra Mancarlı pidesi ile Nazlı ikram etti.

11Abdulmuttalip Özbek hoca, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, e. DPT Genel Müdürü İsmail Sarıca, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü

12Erdal Baykara, Abdulmuttalip Özbek, Ahsen Okyar

13Erdal Baykara, Günay Gülcü, Balaban Köyü Muhtarı Fehmi İçöz, Ahsen Okyar, Cercili Muhtarı Mustafa Satılmış, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz

14Nazlı

15Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, Ahsen Okyar     

16Erkan Alkan, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Celil Sağlam      

17Fevzi Genç, Kadem Yaşar(Kemence sanatçısı), Erkan Alkan, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Celil Sağlam

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.