Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Ağu/130

Kandıra Ahmatlı Köyünde Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan ile karşılaştık

SAM_4591

10 Ağustos 2013 Cumartesi / Yalçın Şakacı kardeşim Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizletleri Şefliğinden emekli.. Annesi / anamız zaman zaman Kandıra Ahmatlı Köyündeki evinde oturur. Bayramlarda ise mutlaka Ahmatlı’dadır.

Kandıra’ya kadar gidipte elini öpmeden olmaz. Saat 23:00 sularında kapılarını çaldık. Biraz geç açtılara ama değdi. Çünkü içeride 1980 öncesinden arkadaşım, uzun yıllardır karşılaşmadığımız Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan ile biraraya gelme şansı bulduk.

Güler ana bir ay süren üçünücü umresinden birkaç gün önce dönmüş.. Kutsal beldelerden getirdiği zemzeminden içtik, hurmaları afiyetle yedik. Hayır duasını da almayı ihmal etmedik.

Geç vakit iyiki uğramışız gençlik dönmemi arkadaşım Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan hocayı gördüm. Emekliliğe hazırlandığı söyledi. Fotoğrafa bakıp lütfen maşallah demeyi unutmayınız. Sanki benden 10-15 yaş daha taze gibi duruyor...

Ahmet Şakacı kardeşimde oradaydı sohbet ettik, bayramlaştık..

SAM_4587Güler Şakacı anamın müşfik kollarındayım.. Bu bayramda duasını aldık

SAM_4592Yalçın Şakacı, Ahsen Okyar, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan 1980 öncesinin arkadaşları..

SAM_4589Yalçın Şakacı, Ahsen Okyar, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan, Ahmet Şakcı, Hasan Baykara

SAM_4591Yalçın Şakacı, M. Murat Okyar, Ahsen Okyar, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Ayhan, Ahmet Şakcı, Serkan Şakacı, Hasan Baykara

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.