Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Ağu/130

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun…

resimli-kadirgecesi-kandil-mesajlari-3   Mübarek Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, bugün bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış bulunuyoruz.

Birlik beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür.

Kadir gecesi, Yüce Yaratan tarafından Kur-an’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir.

Dünyada her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu zamanları iyi değerlendirmek gerekmektedir.

Bu mübarek gecede, Türk Milletinin değerli evlatlarının Kadir gecesini kutlar, bu gecenin, ailelerimize, ülkemize, Türk - İslâm âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.

Allah'ım!                                                                                                                        Türk güçlüyse İslam huzurdadır. Sen Türk illerini Türk milletini bu gecenin yüzü suyu hürmetine koru, basiret ve ferasetli liderleri, dünyayı emperyalistlere ve uşaklarına dar eyleyecek Kürşad soylu neferleri bu coğrafyadan uzak kılma, şu mübarek gecede  birbirinin kanını da helal sanan müslümanlara bolca akıl yağdır. Amin…

Ahsen OKYAR

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.