Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Ağu/130

Cihat Kaymas Ankara’da Mustafa Bozkurt’u ziyaret etti.

2  Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas yakın arakadaşı olan Somali’de yaralanan Özel Harekat Polisi Mustafa Bozkurt’u Ankara’da ziyaret etti.

Geçen hafta Türk Özel Harekat polislerinin koruduğu Somali Mogadişu’da Türk Büyükelçiliğinin ek binanın önüne araçla gelen üç intihar bombacısı, binadaki polisler tarafından fark edildi. Çıkan çatışmada iki saldırgan öldürüldü ancak üçüncü saldırgan üzerindeki bombayı patlattı.

Patlamada binada görevli Özel Harekat polisi Sinan Yılmaz şehit olurken, üç polis de yaralandı. Önce Kenya’ya götürülen yaralı polisler ambulans uçakla Ankara’ya getirildi.

Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Erdal Uzal ve Ergin Kuşaklı ile birlikte, Somali Büyükelçiliğinde hain saldırıda yaralanan Sakarya’dan yakın arkadaşı Mustafa Bozkurt'u Ankara Atatürk Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Cihat Kaymas; “Basında durumu ağır olarak gösterilen değerli arkadaşımın hem morali, hem de sağlığı oldukça iyi. Saldırı anında yanında Şehit olan ve devrem dediği Polis Memuru Sinan Yılmaz için ise, Şehitlik ona nasipmiş diyebilecek kadar da, inançlıydı. Bu vesileyle Şehit Sinan Yılmaz ve kendisi ve yaralı arkadaşları için duacı olmanızı rica etti. Allah hiç kimseye bir daha böyle acılar göstermesin. Sınırlarımız içinde ve dışında görev yapan bütün vatan evlatlarına  yar ve yardımcı olsun.” Dedi.

1Cihat Kaymas,  Ankara Atatürk Araştırma Hastanesinde yatmakta olan ve  Somali Büyükelçiliğinde hain saldırıda yaralanan, yakın arkadaşı Mustafa Bozkurt ile birlikte

2Ergin Kuşaklı, Mustafa Bozkurt, Erdal Uzal, Cihat Kaymas

3Ergin Kuşaklı, Mustafa Bozkurt, Cihat Kaymas

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.