Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Tem/130

Kefken Yaylapınarında Havuç Ailesinin İftarı

  Tolga Havuç ve ailesi, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerini Kefken Yaylapınarındaki yazlığında ağırladı. Tokat Mangalında pişen Tokat kebabı iftara katılanlar tarafından çok beğenildi.

Sevgili Tolga Havuç; 2011 yılında Kocaeli'de ilk ve tek resmi jimnastik kulübü olan, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübünde kurucu başkan. Medya çalışmaları kapsamında; www.tolgahavuç.net internet gazetesinde imtiyaz sahibi, www.kocaelihaberci.com internet sitesinde spor editörlüğü, Kocaeli gazetesinde spor yazarlığı, Nefes gazetesinde spor yazarlığı, görevlerinde bulunmakta. Türkiye Spor Yazarlar Derneği'nin üyesi. Aynı zamanda çeşitli spor merkezlerine, şirketlere, sivil toplum kuruluşlarına spor danışmanlığı yapmaktadır.

Tolga beyin babası Mehmet Havuç Kefken Sağlık Ocağında Sağlık Memuru.. Yıllar önce Dr. İsmail Çapcı ile de Kefken Sağlık Ocağında birlikte çalışmışlar.

Havuç Ailesi; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Denetim Kurulu üyesi Metin Gönül, Danışma Kurulu üyesi Dr. İsmail Çapcı ve eşlerini Kefken Yaylapınarındaki evlerinde misafir ettiler. Tokat Sobasında Tokat Kebabı başta olmak üzere mükellef bir sofrada ağırladı. Evin balkonunda geç vakitlere kadar süren sohbet neşe içinde tamamlandı.

İmamlığını Metin Gönül’ün, müezzinliğini Dr. İsmail Çapcı’nın yaptığı akşam ve yatsı/teravih namazları unutulmayacak bir güzellikte eda edildi.

Ziyaret; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ün Havuç ailesine teşekkür etmesi ile sona erdi.

1Tolga Havuç, Metin Gönül, Harun Reşit Kocagöz ve oğlu

İftar sofrası

Harun Reşit Kocagöz, Mehmet Havuç, Ahsen Okyar

Nursel Okyar, Aynur Baykara, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz

Ahsen Okyar, Dr. İsmail Çapcı, Metin Gönül, Tolga Havuç

Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Mehmet Havuç

Metin Gönül, Tolga Havuç, Ayşe Çapcı, Fethiye Havuç

Ahsen Okyar, Dr. İsmail Çapcı, Metin Gönül

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ziyaret anısna Mehmet Havuç’a hediye takdim ederken

Ayaktakiler: Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Metin Gönül, Dr. İsmail Çapcı Oturanlar: Mehmet Havuç, Harun Reşit Kocagöz, Tolga Havuç

Tuğba Havuç, Ayşe Çapcı, Nurdan Kocagöz, Nurten Gönül Oturanlar: Aynur Baykara, Fethiye Havuç, Nursel Okyar

İftara katılanlar birarada

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.