Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Tem/130

İbrahim Vefa Aracı’nın SAHUR daveti

telefon 010

Birkaç gün önce Kocaeli Kırım Tatarları Derneği Başkanı Vefa İbrahim Aracı beyin sahur davetini aldım.

Pazar gününü Pazartesi’ye bağlayan gece Saat: 00:30 sularında SekaPark içindeki Özsar Restorana eşimle birlikte gittiğimde bizi sevgili ablamız Kadriye Zümran Yenipazar hanımefendi karşıladı. Deniz kenarında kurulan masada çaylarımızı içtik.

Saat:02:00’de Özsar Retorana geçtiğimizde mükemmel bir sahur sofrası ile karşılaştık. İbrahim Bey hoş geldiniz dedikten sonra Sahur daveti yapmalarının gerekçesini açıkladı. Konuşmalardan sonra oruca hazırlığımız tamamlandı. İbrahim Bey ve hazirunla vedalaştık. Sevgili Başkanımız İbrahim Aracı beyefendiye, Kadriye Zümran Yenipazar hanımefendiye ve Derneğin yöneticlerine şükranlarımı sunuyorum.

Şirintepe’de birlikte iftar açtığımız İzmit Belediyesi Meclis üyesi İsmail Gün beyefendi ve muhterem ailesi ile Seka Park’a intikal etmiştik. Saat:03:15 sularında 1999-2004 yılları arasında İzmit Ticaret Odasında Meclis üyesi olarak birlikte görev yaptığımız aziz dost Çoşkun Özşeker ve zarif eşleri otomobilleri ile bizi evimizin önüne kadar getirdiler. Her iki aileye de teşekkürlerimi sunuyorum.

telefon 012telefon 006

telefon 008telefon 013

telefon 009telefon 010  Nursel – Ahsen Okyar Sahurda Özsar Restoranda

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.