Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31May/110

Aydınlar Ocağında kongre günü

ahsen okyar 3 Mayıs 1985 tarihinde faaliyete geçen Kocaeli Aydınlar Ocağının bugün (31 Mayıs 2011 Salı) Saat:19:00’da Otel Asya’da 15. Olağan Genel Kurulu toplanacak.

Aydınlar Ocağının 79 üyesinin oy kullanacağı Genel Kurulda, 7 Yönetim, 3 Denetim ve 15 İlim ve İstişare Kurulu üyesinin seçilecek ve gündemdeki 9 madde görüşülecek.

Aydınlar Ocağı Başkanları

İzmit eski Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Cevdet Bağdat, Av Halil Demiral, Sigortacı Nihat Gürer ve Dr. Halil İbrahim Kahraman’dan sonra Yönetim Kurulu Başkanı seçilen, 7 dönem ve 14 yıldır bu görevi sürdüren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahsen Okyar’ın aday olmayacağı genel Kurula Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığında hazırlanacak bir liste ile gidiliyor.

Yeni Başkan Av. Ruhittin Sönmez

Av. Ruhittin Sönmez’in hazırlayacağı Yönetim Kurulu listesinde Ecz. Selçuk Arslan, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, İnşaat Yüksek Mühendisi Mithat Bora Bulut, Tarihçi Nihal Özgirgin, Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nun yer alması bekleniyor.

Okyar; 7 dönem 14 yıl Başkanlık yeter

Aday olmayacağını üç sene önce genel kurulumuzda açıklamıştım diyen Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar; “27 yaşına giren Aydınlar Ocağının kurucu üyesiyim. 10 yılı Yönetim Kurulunda Genel Sekreter, 14 yılı da Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere aralıksız 27 yıldır Aydınlar Ocağı yöneticisiyim. Bugün huzur ve mutluluk duyarak ayrılırken, Av. Ruhittin Sönmez ve birlikte görev yapacağı kardeşlerime başarılar diliyorum. Çeyrek asrı geçen yöneticiliğimde şahsıma ve heyetime, Aydınlar Ocağı çalışmalarına gösterdikleri ilgi ve yardımları için üyelerimiz başta olmak üzere, basın yayın temsilcilerine ve bütün ilgililere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

av ruhittin sönmez

Kongre İlanı

Kocaeli Aydınlar Ocağı Derneği’nin 15. Olağan Genel Kurulu 31 Mayıs 2011 Salı günü saat: 19:00’da Otel Asya - İzmit adresinde toplanacaktır.

Teşriflerinizi rica ederiz.

KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI YÖNETİM KURULU

Gündem

1. Açılış

2. Başkanlık Divanı seçimi

3. Saygı Duruşu

4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Mali Raporu ile Denetim Kurulu Raporunun okunması

5. Raporlar üzerinde görüşme ve raporların, Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibrası

6. Gelecek dönem bütçesinin görüşülmesi, aidat ve mali konularda karar alınması

7. Seçimler (üç yıl görev yapmak üzere)

a. Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri

b. Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri

c. 15 (on beş) kişilik İlim ve İstişare Kurulu üyesinin seçimi

8. Dilek ve temenniler

9. Kapanış.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.