Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Tem/130

ÖZ KANDIRALIYA

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin İftarı  ile ilgili haber Bizim Kocaeli Gazetesinin sitesi ve yayınlanan gazetesinde aşağıdaki şekilde yer aldı.

Öz Kandıralı başlığı ile birisi, (muhtemelen Kandıralı değil(ismini yazma cesareti olmayandan Kandıralı da olmaz..) yorum yazmış..

Haber ve yorumlar, ilgi ve tetkiklerinize sunulmuştur.. Değerlendirmelerinizi lutfediniz..

BİZİM KOCAELİ GAZETESİ

GÜNCEL | KANDIRALILAR BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTI

http://bizimkocaeli.com/images_up/17.07.2013-12.58.19__1.jpg" width=300

17 Temmuz 2013, Çarşamba - 12:58

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin geleneksel iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti. Aynı sofrada buluşan Kandıralılar, hep birlikte oruçlarını açtı.

17.07.2013-12.58.19__1   Harun Reşit Kocagöz başkanlığındaki KocaeliKandıralılar Derneği`nin geleneksel iftarı,bestekar Amir Ateş, tarihçi Volkan Şenel ve gazeteci İsmail Kahraman`ın da içinde bulunduğu kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla Otel Asya`da gerçekleşti.

Kandıralılar`ın büyük ilgi gösterdiği iftarın ezan ve Kur`an`ını Sekapark Camii İmam Hatibi Kandıralı hafız Abdulmuttalip Özbek okurken, konuklara yemek duasını ise Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı bestekar-mevlithan Amir Ateş yaptırdı.

BAŞKANLAR TAM KADRO
Kocaeli Kandıralılar Derneği`ne 20 yıl içerisinde başkan olarak hizmet veren Turan Sarı, Günay Gülcü, Av. Hüseyin Acurman, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız, Erdoğan Alkan ve elektrik-elektronik mühendisi Harun Reşit Kocagöz, iftara eşleriyle birlikte katıldı. Ahsen Okyar`ın sunup yönettiği iftarda ayrıca eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Kocaeli eski milletvekili ve İzmit`in eski belediye başkanı Erol Köse de hazır bulundu.

İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Kocaelispor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, DP İl Başkanı Levent Yağız, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman,Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İsmail Aysu`nun yanı sıra çok sayıda davetlinin de yer aldığı iftarda konuşma yapan dernek başkanı Harun Reşit Kocagöz, tüm konuklarına katılımları için teşekkür etti. Kocagöz şunları kaydetti: “20 yıldır istikrar içerisinde sürdürülen iftarımıza gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum.

MÜZİK ZİYAFETİ

Kandıramız`ın ve ülkemizin en önemli değeri bestekar Amir Ateş üstadımız başta olmak üzere bu salonu tıklım tıklım dolduran Kandıra ve Kandıra`yı sevenlere şükranlarımı sunuyorum.” Konuşmaların ardından iftar programına katılanlar, Türk müziğinin en önemli bestekarı Amir Ateş`in eserlerini kendi sesinden dinleme imkanı buldu. Bestekar Ateş`in 80. yaşını kutlamaya hazırlanan Erol Köse ile yaptığı düet ise geceye damgasını vurdu. Amir Ateş`e TRT sanatçıları udi Hakan Aydınlık ve neyzen Tolga Duran`ın eşlik ettiği müzik ziyafetinin ardından gece neşe içerisinde sona erdi.

Bu haber toplam [ 340 ] defa okunduBu habere toplam [ 2 ] adet yorum yapıldı

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YORUMLAR
2 / 2

1 ÖZ KANDIRALI; BİZ NE ZAMAN ADAM OLURUZ ...

18 Temmuz 2013, Perşembe - 11:09:36

bnde kandıralıyım hemde fena sayılmayacak bir konumdaym ancak iftardan haberimiz yok. bakıyorum davet edilenler hepsi hemen hemen chp li dernekte bile siyaset yapılıyoo ayıp bizden yani sizden bir cacık olmaz kuruceşme bekirpsa bld baskanlerı var ak parti il yöniticileri var iftarda .hiç isimleri zikredilmemiş bnce çook ayıp koskoca bir bölgenin derneğini chp derneği gibilanse etmek harun gocagöze hiiiç yakışmadı .birde ak partiden meclis uyeliği dusunuyooo ..bnce chp den koysan daha ii edersin nasıl olsa butun chp yi toparlamıssın chp ilçe başk larının yapamadığını yapmıssın sn kocagözzkendibe yakısanı yapmıssın zaten temel sıkıntı bu kandıralılar derneğini kandıra halkından uzak 3.5 layukselinsanlar zaptetmiş hiç bir şey olmuyoo bu bölgeden kandıra halkı ak parti diyiyoo ama kandıralılar derneği chp diyoo.neden küçük olsun bizim olsun mantııığı ..siz böyle devam edin yakında adınız bölgesini anlamayan dernek olacaksınız bunu unutmayın. harun gocagöz kimlere hizmet ettiğine iii bak bnce...butun has kandıralılara slm....

2 AHSEN OKYAR; ÖZ KANDIRALIYA

19 Temmuz 2013, Cuma - 15:02:33

Bir yoruma adını bile yazamayanın Kandıralı olması mümkün değildir. Kandıralılar yiğit insanlardır, ismini gizleyecek kadar korkak ve aciz insanlar değildir. www.kandiralilar.org sitemizde daha ayrıntılı haberimiz var. Harun başkanım sizi tebrik ediyorum. Çalışma ve organizasyonlarınızın güzelliği birilerinin canını çok çok yakmış.. Öz yorumcu; toplantıda yok, gidenlerden de dinlememiş, yukarıdaki haber metnini bile okumamış... bilgi noksanlığı da böyle bir yorumu yazdırmış.. e-posta ve gsm numaranızı başkan Harun Kocagöz ve dernek yöneticilerine verirseniz bundan sonraki çalışmalardan mutlaka haberdar olursunuz.. İftarda bestekar Amir Ateş hocamız ve değerli hemşehrilerimizle bizleri buluşturan Harun başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.