Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Tem/130

Kandıralılar Kocaelispor’u seviyor…

170720131600546566402  Kandıralılar Kocaelispor’u çok seviyor

Kocaeli Kandıralılar Derneği geleneksel iftarını Otel Asya’da güzel bir organizasyonla gerçekleştirdi.

"http://spor.kocaeligazetesi.com.tr/newpics/11449/170720131600546566402.jpg">

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ın renkli ve kusursuz sunumu, katılımcıların hoşça bir vakit geçirmelerini sağlarken, iftarın en dikkat çeken konukları Kocaelispor Kulüp Başkanı Nebil Uzun ve yönetim kurulu üyeleriydi. Eski başkanlardan Turan Sarı ile Erol Köse, önce Kocaelispor’un yer aldığı masayı ziyaret etti ardından Ahsen Okyar’ın daveti ile sahnenin ortasında Kocaelispor yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Erol Köse burada yaptığı konuşma ile oldukça duygulandırdı.

Çok güzel bir iftar programıydı
Kurulduğu 1994 yılından beri 19 yıldır geleneksel hale gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin Otel Asya’da verdiği geleneksel iftarının özel konukları arasında Kocaelispor Kulüp Başkanı Nebil Uzun ve yönetim kurulu üyeleri de yer alıyordu. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ın hazırladığı iftar programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Okyar’ın kürsüye davet ettiği özel konuklar, Kandıra ile ilgili düşüncelerini davetliler ile paylaştı. Ülkenin en önemli bestekarlarından, Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar - Mevlithan Amir Ateş’in yer aldığı iftarda seçkin konuklar yer aldı. Usta Bestekar Amir Ateş ile Kocaelispor’un eski başkanlarından Erol Köse, Amir Ateş’in ölümsüz eseri “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın” aldı unutulmaz eserini seslendirdi. Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz yaptığı konuşmada “Aramızda Kocaelispor’un değerli başkanı ve yöneticileri yer alıyor. Zorlu bir görev üstlendiler. Onların Kocaelispor’a başarı yaşatacağına inanıyoruz” diye konuştu.

3 başkan yan yana
Kocaelispor’un eski başkanları Turan Sarı ve Erol Köse, konuklara duygusal anlar yaşattı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ın, salonun ortasına davet ettiği Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar ile bir basın mensuplarına fotoğraf verdi. Erol Köse burada yaptığı konuşmada ilk önce Nebil Uzun’un yaşını sordu. -41- cevabını alan Köse “Bak yavrum, sen daha doğmamıştın, ben tam 42 yıl önce Kocaelispor’un başkanıydım. Vay be. Kocaelispor he. Seni ve buradaki çocukları çok iyi gördüm. Sizin ile aynı fotoğrafta olma fırsatını bize veren Ahsen Bey’e teşekkür ediyorum. Ancak sizi makamınızda da ziyaret etmem gerekiyordu. Bu eksiğimi bir an önce gidereceğim. Kendi adıma Kocaelispor için elimden geleni yapacağım. Hepinizin yolu açık olsun” derken, Turan Sarı da aynı düşünceleri paylaştı. Bu konuşmanın ardından Başkan Nebil Uzun’un çok duygulandığı dikkatlerden kaçmadı. Kısa bir süre önce Kandıra’da ilk kez maç yapan Kocaelispor, bu kez Başkan ve yönetimi ile Kandıralıların iftarına konuk oldu. Bu da ilimizin en özel ilçesinin Kocaelispor’u ne kadar çok sevdiğini ve önemsediğini ortaya koydu.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.