Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Oca/110

Kandıralılar Diyanet-Sen’de

006

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan’ı ziyaret etti.

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Ekim ayında yapılan Genel Kurulda tekrar Kocaeli Şube Başkanı seçilen ve Hac’da dönen Selami Tarcan’ı Sendika merkezinde ziyaret etti. Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticilerini Zeki Albayrak, Mustafa Karataş ve Musa Çavdar ile birlikte karşılayan Şube Başkanı Selami Tarcan teşekkür ederek konuklarına hurma ikram etti.

Başkan hemşehrimiz

Tekrar Şube Başkanlığına seçilen ve Hac’dan dönen Selami Tarcan’ı tebrik eden Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan şunları söyledi: “Türkiye’de 50 bin üyeye ulaşan, Kocaeli genelinde bin üyeye yaklaşan mensupları ile ülkemizde birlik ve beraberliği sağlamada siyasi görüşü, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun 70 milyonu kucaklamada gayret gösteren fedadar din görevlilerinin Sendikasındayız. Üyelerinizin yüzde 90’ının üniversite mezunu olduğunu öğrenmekten mutluyum. Şube Başkanının hemşehrimiz olması Bizim mutluluğumuzu daha da artırmıştır.” dedi.

Katılanlar

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Bekirdere Muhtarı İsmail Sayın, Sigortacı Erdal Baykara, Uzuner Kız Öğrenci Yurtları Müdürü Saliha Karagöbek, Cenk Tesisat Şirket Müdürü Recep Yıldız, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Sanayici Günay Gülcü, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Eğitim Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı, Bekirderespor Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör ve Sinema Sanatçısı Turan Bayrak katıldı.

001

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Diyenet-Sen Kocaeli Şubesinde

002

Diyanet-Sen Kocaeli Başkanı Selami Tarcan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’a hurma ikram ederken

003

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü, Başkan Selami Tarcan’a Derneğin hatıra tabağını takdim ederken

004

İsmail Sayın, Yalçın Şakacı, Recep Yıldız, Erdal Baykara, Mustafa Karataş, Ahsen Okyar ve Selami Tarcan

005

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Diyanet-Sen’lilerle

006

Ahsen Okyar, Selami Tarcan ve Erdoğan Alkan

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.