Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Tem/130

Kandıralılara Otel Asya bu iftarda da Dar Geldi

1  16 Temmuz 2013 Salı / Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin iftarı, Bestekar Amir Ateş, Tarihçi Volkan Şenel ve Gazeteci İsmail Kahraman de katılımıyla Otel Asya’da yapıldı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz; “20 yıldır istikrar içerisinde sürdürülen geleneksel İftarımıza gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. Kandıra’mızın ve ülkemizin en önemli değeri Bestekar Amir Ateş üstadımız başta olmak üzere bu salonu tıklım tıklım dolduran Kandıra ve Kandıra’yı sevenlere şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Duayı Bestakar Amir Ateş’ten Kandıralıların büyük ilgi gösterdiği iftarın ezan ve Kur’anını SekaPark Camisi İmam Hatibi Kandıralı Hafız Abdulmuttalip Özbek okudu, duasını da Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar-Mevlithan Amir Ateş yaptı.

Başkanlar tam kadro Kocaeli Kandıralılar Derneğine 20 yıl içerisinde Başkan olarak hizmet veren; Turan Sarı, Günay Gülcü, Av. Hüseyin Acurman, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız, Erdoğan Alkan ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz iftara eşleri ile birlikte katıldı.

Kandıralılar iftara Büyük ilgi gösterdi. Otel Asya’nın üst katında gerçekleşen ve Ahsen Okyar’ın sunup yönettiği iftara; Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı, Bestekar–Mevlithan Amir Ateş, eski Sağlık Bakanı M. Kazın Dinç, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, eski Kocaeli Milletvekili-İzmit Belediye Başkanı Erol Köse, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, KBB Tarihi Mekanlar Müdürü Volkan Şenel, Devri Alem Programı yapımcısı Gazeteci İsmail Kahraman, Kocaelispor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, DP İl Başkanı Levent Yağız, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İsmail Aysu, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, KOTO-Kocaeli Ticaret Odası Başkan Vekili Zihni Yılmaz, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Bekirpaşa Belediyesinin eski Başkanı Abdullah Köktürk, Gebze Kandıralılar Derneği Başkanı Kenan Sert, Elektrik Mühendisi Ali Gezer, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya, İşadamı Erdoğan Görgün, Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Cemil Efe, İnşaat Mühendisi Baturhan Üretürk, Sehneider Elektric Enerji Müdürü Murat Gürcan, Av. Fatih Polat, Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, CHP Kandıra İlçe eski Başkanı Muzaffer Yağız, Dr. Sabri Güncan, eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, İl Genel Meclisi üyesi Recep Şenol, Av. Abdurrahman Kaymak, Bağırganlı Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz, Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız, Kurtyeri Muhtarı Erol Taşçı, Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediye Meclis üyesi Rüştü Uygur, Elektrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız, Kabaağaç Köyü Muhtarı Mustafa Bayram Çelik, Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, işadamı Erdoğan Görgün, eski Kandıra Belediye Başkanı Ecz. İsmail Genç, Kuyumcu Onur Altaş, Satranç Öğretmeni Mustafa Yıldız, Burak Şirketleri Müdürü İbrahim Yılmaz, Bekirderespor Kulübü Denetcisi Ahmet Güngör, emekli Kandıra Noteri Nazif Görgülü, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Reklamcı Metin Gönül, İSU Daire Başkanı Ünal Köken, işadamı Volkan Bulgurcu, emekli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şefi Yalçın Şakacı, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Dartı Platformu Başkanı Şakir Akçer ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Volkan Şenel, İsmail Kahraman Akçakoca Gazi Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, KBB Tarihi Mekanlar Müdürü Volkan Şenel, Devri Alem Programı yapımcısı Gazeteci İsmail Kahraman Kandıra ve Akçakoca Gazi ile ilgili çalışmalarını aktardı.

Kandıralıların Kocaelispor sevgisi Sahneye davet edilen Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun ve yönetim Kurulu üyeleri ile eski Başkanlar Erol Köse ve Turan Sarı uzun süre alkışlandı. Başkan Nebil Uzun ve arkadaşları Kandıralılardan destek sözü aldı.

Tolga Havuç’tan atkı Kocaeli’de ilk ve tek Cimlastik Kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kandıralı Tolga Havuç Fransa seyahati dönüşü katıldığı iftarda Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’e Kulüp Atkısı hediye etti.

Amir Ateş bestelerini Erol Köse ile birlikte seslendirdi İftar programına katılanlar Otel Asya’nın üst salonunu tamamen doldururken, Türk Müziğinin en önemli bestekarı ve Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı olan Amir Ateş’in eserlerini, kendi sesinden dinleme imkanı buldu. Bestekar Amir Ateş 80. Yaşını kutlamaya hazırlanan Erol Köse ile düet yaptı. Amir Ateş’e TRT sanatçıları Udi Hakan Aydınlık ve Neyzen Tolga Duran eşlik etti. Gece neşe içerisinde sona erdi.

1aBestekar Amir Ateş iftar duasını yaparken

1Asuman Kahraman, Nursel Okyar, Yunus Özen, Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu

2Satranç Hocası Mustafa Yıldız, Elektrik Müh. Ali Gezer ve iftara katılanlar

3Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan

4Udi Hakan Aydınlık, Neyzen Tolga Duran, Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Rüştü Uygur ve iftara katılanlar

5KBB Tarihi Mekanlar Müdürü Volkan Şenel

6Kocaeli’de ilk ve tek Cimlastik Kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kandıralı Tolga Havuç Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’e Kulüp Atkısı takdim ederken

7Devri Alem Programı yapımcısı Gazeteci İsmail Kahraman

kocaeli sporKocaelispor Başkanı Nebil Uzun ve Yönetim Kurulu üyeleri, eski Başkanlar Erol Köse ve Turan Sarı ile birlikte

9Bestekar Amir Ateş eserlerini seslendirirken

10Dahiliye Uzmanı Dr. Sabri Gürcan ve iftara katılanlar

11Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Abdullah Köktürk, Güler Köktürk, Aynur Baykara, Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Av. Salih Balcıoğlu

SAM_3710SekaPark Camisi İmam Hatibi Kandıralı Hafız Abdulmuttalip Özbek

SAM_3711Programı sunan Ahsen Okyar

SAM_3714Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz

SAM_3737Bestekar Amir Ateş, Erol Köse

masaErol Köse, Keriman Ateş, Amir Ateş, Cengiz Kan, Harun Reşit Kocagöz, Nurdan Kocagöz

SAM_3703Serhat Duyar, Levent Yağız, İsmail Genç, Prof. Dr. Yusuf bayraktutan, Erol Köse

kazım dinçNihal Uslu Dinç, M. Kazım Dinç, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Fatma Kahraman

6Bestekar Amir Ateş, Erol Köse, Neyzen Tolga Duran ve Udi Hakan Aydınlık

7Dr. İsmail Çapcı, Ali Gezer, Ahsen Okyar, Mustafa Yıldız

amir ateşBestekar Amir Ateş

erol kösee. Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı Erol Köse

topluİftar katılanlar Bestekar Amir Ateş ile birlikte

8Levent Yağız, Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Udi Hakan Aydınlık, Bestekar Amir Ateş, Ali Kahraman, Cihat Kaymas

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.