Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Haz/130

Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol

ender-senol-yeniden-baskan-secildi_119  8-9 Haziran’da yapılan 21.olağan genel kurulu sonrası göreve seçilen Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın(KSMMMO) yeni yönetimi, 16 ncı günün sonunda görev dağılımını yapabildi.

Ortaya çıkan “Üçlü ittifak” uzun görüşmeler ve varılan uzlaşının ardından, yönetimdeki görev paylaşımına da yansıdı. Ender Şenol, genel kuruldan çıkan irade doğrultusunda KSMMMO’da bir dönem daha başkanlık görevini üstlendi. Oda binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, iki saatlik toplantının ardından görevleri paylaştı, bunu da kamuoyuyla paylaştı.

YENİ YÖNETİM

KSMMMO’da Ender Şenol yeniden başkanlığı üstlendi. Kemal Demir başkan yardımcısı oldu. Genel Sekreterliğe Taner Öner, Muhasipliğe Atilla Güngör getirildi. Bedri Keskin, Haydar Güvenç ve Ali Odabaş da KSMMMO’nun yönetim kurulu üyeliğini üstlendiler.

BİRLİK, BERABERLİK MESAJI

KSMMMO Başkanı Ender Şenol, bol adaylı bir kongrenin ardından mutabakat sağlanıp sona gelindiğini aktardı. Şenol; açıklamasında şunları söyledi:

“- Bundan sonraki süreç meslek yapılanmasına katkı süreci olacak. Ülke ve kent gündemini de takip edeceğiz. Küslük yok, seçim sürecine katılan herkes bir arada. Odamız, gelenekleri olan kurumsal bir yapı. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem kente, hem üyelere hizmete devam edeceğiz. Herkes iyi şeyler olması için yola çıktı. Seçim sürecini geride bıraktık, sistem hızla devam edecek. Üreten bir yönetim kurulu oluşturduk. Hep birlikte üretme gayretinde olacağız”

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.