Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Haz/130

Tiyatro seyrediyoruz beyler. / Av. Tevfik Karabulut

196Gezi idi, parktı, çapulcu idi derken 6491 sayılı Petrol Kanunu yeni değişiklikleri ile birlikte meclisten geçtikten sonra Cumhurbaşkanınca da onaylanarak resmi gazetede yayınlandı ve yürürlüğe girdi.

Yapılan yeni değişiklik ile Türkiye'de petrol arayacak yabancılar lehine olan şartlar daha da geliştirildi ve kapitülasyonlar benzeri hükümler getirildi. Merak edenler veya inanmayanlar lütfen resmi gazeteden bakıp görsünler.

Beyler siz cambaz seyrederken birileri Türkiye'nin yer altı ve yer üstü zenginliklerini, ekonomik kaynaklarını, bankacılık sektörünü, hatta topraklarını alıp götürüyor. Merak edenlere tavsiyemdir. Lütfen araştırın. Türkiye'de yer altından altın çıkaranların yüzde kaçı Türk veya hiç varmı? Bor, Toryum gibi stratejik madenlerimizin çıkarma ve işletme haklarının ne kadarı yabancılara peşkeş çekilmiş. Mesela meşhur Rotzchild'lerin bu alanlarda ele geçirdiği haklar ne kadar.

Yunanlılar Ege'de Ordu Karargahımızın 4-5 mil yakınında bulunan kaç tane adayı işgal edip bayrak dikti ve kilise yaptı.

Siz tiyatro seyretmeye devam edin beyler.

Bir sözüm de siyasilere. Millete mesaj verme adına birbirinize bağırıp çağıracağınıza bu konularda ne kadar milli, ne kadar ülke çıkarına davrandığınızı gösterin.

Unutmayın.

Milletlerin geleceğini tiyatro seyreder gibi olayları seyredenler değil, ülke çıkarlarını koruma adına dik duranlar ve gereğini yapanlar aydınlığa çıkarabilir.

Seyrettiğimiz oyun yeter beyler. Lütfen gözümüzü açalım.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.