Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Haz/130

HÜKÜMET BU GÜN HANGİ HAKKIMIZI ELİMİZDEN ALDI? – Ömer ÇEKER

DSC_0073  Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Darıca İlçe Temsilcisi Osman Ayas ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi Çalışanları ile birlikte toplantı yaptı.

Toplu şekilde Türk Sağlık Üye Oldular

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı   Çeker; Sağlık sektöründeki son gelişmeler hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi. Sağlık çalışanlarının öncelikli çözülmesi gereken sorunları tespit edildi. Sendikaya toplu bir şekilde üye olan sağlık çalışanlarına rozet takıldı. Sendikanın tertiplemiş olduğu toplantıya İdris Çakır, Burcin Özcan, Hüseyin İşbitirici, Birol Artuç, Oğuz Aydemir, Veysel Karani Bilgin, Yusuf Karatoprak, Esra Durak, Özgür Küçük Yılmaz, Merve Kuru, Fahriye Haliloğulları, Kader Çelik, Emre Kılıç, Olcay Atalay ve Nalan Şahin toplu şekilde Türk Sağlık Sen’e üye oldular, yeni üyelere Şube başkanı tarafından sendika rozeti takıldı.

Terör Örgütü Üyelerine Af Çıkarılması İçin Kamu Oyu Oluşturmaya Çalışmakta

Şube Başkanı Çeker yapmış olduğu konuşmada, “Sağlık çalışanlarının sorunları her gecen gün derinleşmekte, ekonomik sosyal hak kayıpları günden güne artmaktadır.” Dedi. Başkan Çeker; “Sağlık çalışanları sabah yataklarından kalktıklarında acaba hükümet bu gün hangi hakkımızı elimizden aldı diye düşünmektedir. Böylesine hızlı yaşanan süreç de kendisini sendikacı sanan bazı sendika temsilcileri kamu çalışanlarının sorunlarını görmezden gelerek, çalışanın feryadına kulaklarını tıkaçla tıkayarak hükümetin emrinde il il gezerek açılımın başarıya ulaşması ve terör örgütü üyelerine af çıkarılması için kamu oyu oluşturmaya çalışmaktadırlar.” Dedi. Çeker; “Kamu Çalışanları bu sözde sendika temsilcilerinin ne yapmak istediklerini, anlamışlardır. Sorunlarını çözecek mağdur olduklarında yanlarında olacağına inandıkları Türk Sağlık Sen’e yöneliş başlamıştır, bu gün bunu burada da görmekteyiz. Sorunun olduğu her yerde sendikamız ordadır.” Dedi.

Kamu Çalışanlarına Teşekkür Ederim. Açıklamalarını sürdüren Başkan Çeker; “Kamu Çalışanlarının, sözde sendikalara üye olması için psikolojik baskıya tabi tutulmalarına rağmen sözde sendikalara üye olmayarak sendikamızı tercih etmeleri, üye olmaları ve her yıl üye sayımızı artırarak büyümemize vermiş oldukları destek için tüm kamu çalışanlarına teşekkür ederim.” Dedi.

Sorunlarımızı Çözeceğini Söyleyen Sözde Sendika Bizleri Vaatleri İle Kandırdı.

Sendikaya yeni üye olanlara rozet takımında konuşan Veysel Karani Bilgin; “Yıllarca sorunlarımızı çözeceğini söyleyen sözde sendika bizleri vaatleri ile kandırdı. Vaadle bu işin olmayacağını anladık. Sorunların çözülmesi için uğraşan, mağdur olduğumuzda yanımızda olacağına inandığımız ve özelleşme karşıtı, her platformda sağlık çalışanının haklarını koruyacak olan Türk Sağlık Sen’i tercih ettik,” diyen Karani Hemşirelik için yazmış olduğu şiirini de okudu.

4BİZ HEMŞİREYİZ

Saat sekiz’de, saat on iki’de, gece saat yirmi dört’te…
İdare’de, Poliklinik’te, ihtiyaç var denilen tüm servislerde…
Hep birlikteyiz her an ful aksiyonun tam merkezinde..
Emeklerimiz hep göz ardı edilse de, yine de biz HEMŞİREYİZ!

Nöbetçi Şef, Süpervizör, İdari Amir saat on yediden sonra nöbetçiler…
Acil’de-servislerde MAVİ KOD gecikirse, refakatçiler nöbetçiye küfür eder!..
Hasta stabil ,günün fiks menüsünü aynı hemen self-servis ederler
Darp-cebire, uğrasa da tüm hekimler ve personeller, yine de biz HEMŞİREYİZ!..

İnsanız nihayetinde eğlenmek, gülmek bizimde hakkımız..
Kişisel makam ve egolar için, asla aptal yerine konulamayız!..
‘’Üç Maymunu’’ oynayanlar performansınızla, OSCAR’ı alırsınız!..
Bu Filmin sonu unutulmuş olsa da, yine de biz HEMŞİREYİZ!..

Emekçinin alın teri, son dakika bahanelerle görmezlikten gelinemez!..
Verilen sözler tutulmayacaksa bu ‘’HAKARETTİR’’, asla affedilemez!..
Miras değil ki koltuğunuz sizlere, bu devran böyle gelir, böyle gitmez.
Hiç teşekkür beklenmesin, bizler aç değiliz, çünkü bordrolu HEMŞİREYİ!..

12.05.2013
Veysel Karani BİLGİN

 DSC_0072Şube Başkanı Ömer Çeker, İdris Çakır, Burcin Özcan, Hüseyin İşbitirici, Birol Artuç, Oğuz Aydemir, Veysel Karani Bilgin, Yusuf Kara, Toprak, Esra Durak, Özgür Küçük Yılmaz, Merve Kuru, Fahriye Haliloğulları, Kader Çelik, Emre Kılıç, Olcay Atalay, Nalan Şahin, Osman Ayas toplu halde

DSC_0074Şube Başkanı Ömer Çeker, Veysel Karani Bilgin’e sendika rozeti takımı esnasında

DSC_0075Şube Başkanı Ömer Çeker, Fahriye Haliloğulları’na sendika rozeti takımı esnasında

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.