Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17May/110

BBP Milletvekili Adayı Bayram Kurtaran

2011.05.16 s pekin konferans 078 Ahsen Okyar Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri ile BBP Milletvekili Adayı Bayram Kurtaran bir araya geldi.

Bir açılış sonrası Körfez’de bir araya gelen BBP Milletvekili Adayı Bayram Kurtaran çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar da başarı dileklerini sundu.

Toplantıda; BBP İl Başkanı Rıza Güven Usta, Körfez İlçe Başkanı Erdi Coşar, Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, İlim ve İstişare Kurulu üyesi Av. Ruhittin Sönmez, Petkim emekli Koruma Müdürü Cevdet Coşkun, İnşaat Y. Mühendisi Bora Bulut da hazır bulundu. Toplantı Av. Ruhittin Sönmez’in, BBP Milletvekili Adayı Bayram Kurtaran’a Ocağın hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

2011.05.16 s pekin konferans 075 Ayaktakiler; Bora Bulut, Erdi Çoşar, Av. Ruhittin Sönmez Oturanlar: Ahsen Okyar, Bayram Kurtaran ve Cevdet Coşkun

2011.05.16 s pekin konferans 078 BBP Körfez İlçe Başkanı Erdi Coşar, BBP Milletvekili Adayı Bayram Kurtaran, Av. Ruhittin Sönmez ve BBP İl Başkanı Rıza Güven Usta (Av. Ruhittin Sönmez, BBP Milletvekili Adayı Bayram Kurtaran’a Ocağın hediyesini takdim ederken..)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.