Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22May/130

SÜLEYMAN PEKİN SON KİTABINI ŞİİRSEVERLER İÇİN İMZALADI

İmza gününe katılanlardan bir grup

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı ve Kocaeli Millî Kuruluşlar Birliği Dönem Başkanı Süleyman Pekin 5. Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki etkinliklerde son şiir kitabını şiir severler için imzaladı.

Aynı zamanda şair ve yazar olan Süleyman Pekin’in, “Sahili Olmayan Deniz” ve “Mevzuat Ötesi Düşler” den sonra 3’ncü şiir kitabı “Tahammül Takvimi” yakın zamanda çıktı.

Süleyman Pekin’in toplamda 5. kitabı olan Tahammül Takvimi, Anakara 2013 basımlı ve Berikan Yayınlarınca çıkarılmış. 168 sayfalık eserde 116 şiire yer verilmiş.

Aynı zamanda kurucu yöneticilerinden olduğu Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği Derneğinin C-34 sırasındaki standında kitaplarını imzalayan Pekin, kitabın ismi olan Tahammül Takvimi hususunda bilgi verdi ve kitabı, ithaf kısmında “Tahammüliyem” olarak zikrettiği eşi Gülşah Hanım’a ithaf ettiğini söyledi.

Yerel tarih çalışması olan “Bahçecik Tarihi” ve dış politika analizleri olan “Afrasya- Alternatif Eksenler” kitaplarının da şiir kitaplarıyla birlikte yer aldığı standa ve imza gününe çok sayıda şiir dostu icabet etti.

Süleyman Pekin kitap imzasında

İmza gününe katılanlardan bir grup

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.