Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Oca/115

Üniversitelilerden İlköğretim Öğrencilerine Destek

DSCI1841 

KOÜ Sivil Havacılık Yüksek Okulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencileri, Rahmiye İlköğretim Okulu öğrencilerine sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim desteği veriliyor

KOÜ Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümünde Yrd. Doç. Dr. Ali Talip Akpınar tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Projesi Dersi kapsamında, Rahmiye İlköğretim Okulunda okuyan 6, 7 ve 8. sınıftaki katılmaya istekli tüm öğrencilere, Pazartesi ve Cuma günleri Sosyal Bilgiler, Türkçe, Fen Bilgisi ve Matematik dersleri verilmektedir.

Kartepe İlçesinde eğitim gören Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerinin aynı ilçe içerisinde eğitim gören kardeşlerine yardımcı olmalarını sağlamak için bu projenin hazırlandığını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Ali Talip Akpınar; “Projenin amacı; Rahmiye İlköğretim Okulundaki öğrencilerin aldıkları eğitimde ve girecekleri sınavlardaki başarı düzeyini artırmaktır. Bu konudaki katkımız; geçen seneki başarı düzeyleriyle kıyaslayabileceğimiz Haziran ayındaki sınavların öğrenci, sınıf ve okul düzeyleriyle ölçülecektir.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümündeki Öğrencilerin bu projeyle kendine güven duyma, liderlik, empati kurma, sorumluluk, öğrenme ve iletişim becerileri konusundaki özellik ve yetkinlikleri artacaktır.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümündeki Öğrenciler, Rahmiye İlköğretim Okulunda okuyan öğrenciler için model alınmakta ve okuma isteklerini artırmak hedeflenmektedir.

Böylece Kocaeli Üniversitesi ile Millî Eğitim kurumları arasında iletişimi ve işbirliğini artırılacaktır.

Projenin başarılı olmasıyla birlikte üniversitenin, diğer eğitim birimleriyle yakınında bulunan okulların bu tür bir projede yer almaları için örnek oluşturarak Kocaeli ölçeğinde projenin (üniversitenin hemen hemen her ilçede faaliyet göstermesinden dolayı) uygulanabilmesi için önayak olacaktır.” dedi.

DSCI1803

KOÜ Sivil Havacılık Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Talip Akpınar ve üniversite öğrencileri, Kocaeli-Kartepe Rahmiye İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte

DSCI1841

KOÜ Sivil Havacılık Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Talip Akpınar, Kocaeli-Kartepe Rahmiye İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (5) Geri izlemeler (0)
  1. tabisi kimin kulu :D:D

  2. bizim kulumuzz ünlü beaaaa 😀 😀 😀 😀

  3. kimin okulu yani deryaaaaaaa 😀 😀

  4. tabisiii sefa
    aaaaaaa

  5. RESİMLERİ BEĞENMEDİM ÇÜNKÜ BEN YOKUM


Leave a comment

Geri izleme yok.