Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19May/130

Kandıralılar Derneği yöneticileri MARKA’da

  Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri MARKA-Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Akbulut’u ziyaret etti.

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut’un Ajans çalışmaları ile ilgili bilgi verdiği ziyarette konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz; “İlgililerin Kandıra için çok sayıda proje üretmesini ve Kandıra için hazırlanan projelere de kurumunuzca destek verilmesini rica ediyoruz.” dedi.

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut’un makamında gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyeleri; Salim Yaşar ve Av. Abdurrahman Kaymak ile Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Denetim Kurulu Raportörü Ahmet Güngör  katıldı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Erdal Baykara, MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut’a ziyaret anısına Derneğin hediyesini takdim ederken

Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Ahsen Okyar, Günay Gülcü

Salim Yaşar, Ahmet Güngör

Ahsen Okyar, Günay Gülcü, Harun Reşit Kocagöz, Fatih Akbulut, Erdal Baykara, Salim Yaşar, Av. Abdurrahman Kaymak, Ahmet Güngör

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.