Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13May/110

Muhtarlar, Kandıralılar Derneği yöneticilerini ağırladı.

2011.05.03 seka park muhtarlar 060 İzmit Mahalle Muhtarları Nazmi Balaban (Orhan), İsmail Sayın (Bekirdere), Ahmet Belhan (Yenişehir) ve Tekin Güner (Tavşantepe) Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerini sabah kahvaltısında Seka Park Stella di Mare Restoranda ağırladı.

İzmit Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban; “Hepimiz Kandıralıyız. Kocaeli Kandıralılar Derneğimizin ilgi ve yardımını her zaman görüyoruz. Yıllardır Siz davet ediyorsunuz, bugün de biz davet edelim ve birlikte sabah kahvaltısında buluşalım dedik. Muhtar arkadaşlarım adına Hoş geldiniz diyor, teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Erdoğan; Muhtarlarımız başarılı

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “Böyle bir davetle biraraya gelmekten mutluyuz. Yenişehir Mahalle Muhtarımız Ahmet Belhan 17 yıldır bu görevi yapıyor. Hepiniz de başarılı hizmetlere vesile oluyorsunuz. Her sahada seçimlere katılan ve seçilen hemşehrilerimizin sayısının çoğalmasını diliyoruz. Tarih boyunca çatışan ve bölünen topluluklar başkalarının maşası olmuş ve güçsüz kalmışlardır. Kuruluşundan beri Derneğimize gösterdiğiniz ilgiye şükranlarımı sunuyorum.”dedi. Kahvaltı neşe ile yapılan sohbet ile devam etti.

Kahvaltıda buluşanlar

İzmit Mahalle Muhtarları Nazmi Balaban (Orhan), İsmail Sayın (Bekirdere), Ahmet Belhan (Yenişehir) ve Tekin Güner’in (Tavşantepe) evsahipliği toplantıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Diş Hekimi Turan Sarı, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan, Bekirderepor Kulup Başkanı Erdoğan Şentürk, Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör, İşadamı Erdoğan Görgün, Elektrik-Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Sigortacı Erdal Baykara, Kuyumcular Derneği Başkan Vekili Onur Altaş, Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymaz, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Yurt İşletmeleri sahibi Levent Yağız, Derince Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Özaydın, Reklam Tanıtım Ajansı sahibi Metin Gönül ve İşdamı Ahmet Dursun katıldı.

1 Erdal Baykara, Recep Özaydın, Selami Tarcan, Ahsen Okyar

2 Erdoğan Şentürk, Harun Reşit Kocagöz, Levent Yağız, Metin Gönül

3 Erdoğan Görgün, Cihat Kaymas, Onur Altaş

4 Dt. Turan Sarı, İbrahim Yılmaz ve toplantıya katılanlar

5 Ayaktakiler; Selami Tarcan, Cihat Kaymas, Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Onur Altaş, Metin Gönül, Harun Reşit Kocagöz, İbrahim Yılmaz, Ahmet Güngör, Ahmet Dursun, Levent Yağız, Erdoğan Şentürk

Oturanlar: Tekin Güner, Turan Sarı, Nazmi Balaban, Erdoğan Alkan, İsmail Sayın, Ahmet Belhan, Erdoğan Görgün

6 İzmit Mahalle Muhtarları Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan ile birlikte.. İsmail Sayın (Bekirdere), Tekin Güner (Tavşantepe), Erdoğan Alkan (Başkanı), Ahmet Belhan (Yenişehir), Nazmi Balaban (Orhan)

2011.05.03 seka park muhtarlar 012 Nazmi Balaban, Erdoğan Alkan, İsmail Sayın

2011.05.03 seka park muhtarlar 060 Seka Park deniz kenarı

2011.05.03 seka park muhtarlar 063 Muhtarlar birarada

2011.05.03 seka park muhtarlar 007 Ahmet Belhan, Ahmet Güngör, Ahmet Dursun ve Metin Gönül

2011.05.03 seka park muhtarlar 039 Tekin Güner, Nazmi Balaban, Erdoğan Alkan, İsmail Sayın, Ahmet Belhan

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.