Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12May/110

Gökdemir; Sabetay Sevi, Theodor Herzl’i bilen var mı?

11 Kocaeli Aydınlar Ocağının 61. söz sırası gençlerde programında 64. konuşmacı Bilal Sami Gökdemir “Dünden Bugüne Sabetayizm” konusunda bilgi verdi.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar açış konuşmasında; "29 Nisan 1Mayıs tarihleri arasında 3 gün süren Aydınlar Ocağı Dernekleri 36. Büyük Şurasına kalabalık bir heyetle katıldık. Amasya, Ordu ve Samsun illerimizi gördük. 3 Mayıs akşamı Ocağımızın 27 yaşına girişinde Dr. Metin Eriş ve Devr-i Alem Programı yapımcısı üyemiz İsmail Kahraman ile birlikte olduk. 5 Mayıs’ta Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde “Bedenden ruha, Ruhtan Sonsuzluğa” gösterini izledik. 14 Mayıs’ta Kitap Fuarında Murat Yılmaz’ın sitemizde yayınlanan karikatürlerinin sergisinde olacağız. 19 Mayıs’ta Genel Başkanlarımızdan Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın “21. Asırda Türk Birliği” konferansını dinleyeceğiz. 24 Mayıs’ta 62. söz sırası gençlerde programımız var. 31 Mayıs’ta da 15. Olağan Genel Kurulumuz yaparak yeni bir başkan seçeceğiz." dedi.

28 Haziran 1897 tarihi bize bir şeyleri hatırlatıyor mu?

Kocaeli Aydınlar Ocağının 61. söz sırası gençlerde programının konuşmacısı Bilal Sami Gökdemir; “Yahudilik anneden geçer, kimse sonradan Yahudi olamaz, en büyük arzuları da Dünya hakimiyetidir. Konversosları tanıyormuyuz? Bütün Yahudilerin Kenan iline, bugünkü Filistin’e toplanması, Mescid-i Aksa’nın yıkılarak Süleyman Mabedinin inşası, Fırat ve Nil arasında Büyük İsrail Devletinin kurulması hedefi için çalışmaları hızını artırmıştır. Sabetay Sevi Sabetayizmin kurucusu ve kendisini Mesih ilan etmiştir. Yahudilerle Siyonistleri ayrı değerlendirmeliyiz. Theodor Herzl iyi bilinmelidir. 28 Haziran 1897 Basel kongresi kararlarını kaçımız biliyor? Yöneticilerimiz haberdar mıdır? Türkler Anadolu’dan, geldiklere ne zaman gönderilecekler?” dedi.

Toplantıya katılanlar

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar'ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Kavakçılık Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay, Radyo Programcısı Mustafa Kurt, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Grafiker Saadet Şirin Çoşkun, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen, Av. Ruhittin Sönmez, Diş Hekimi Yaşar Benlidayı, İSKİ eski Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu, İnşaat Yüksek Mühendisi M. Bora Bulut, emekli SEKA Daire Başkanı İlhan Özsoy, Araştırmacı Gazeteci Atilla Yüceak ve çok sayıda genç katıldı.

Plaket ve hediye

Çok özel hazırlığın sunumu sonrasında soruları cevaplayan Bilal Sami Gökdemir’e Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar tarafından başarı ve teşekkür plaketi, Genel Sekreter Hasan Uzunhasanoğlu tarafından da Ocağın hediyesi takdim edildi.

1 Bilal Sami Gökdemir Dünden Bugüne Sabetayizm konusunda bilgi verirken

2 Toplantıya katılan hanımlar

3 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Bilal Sami Gökdemir’e Teşekkür Plaketi takdim ederken

4 Genel Sekreter Hasan Uzunhasanoğlu, Bilal Sami Gökdemir’e Ocağın hediyesini takdim ederken

5 Bilal Sami Gökdemir’i dinlemeye gelenler bir arada

6 Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Ahsen Okyar ve Dr. Faruk Şakir Özay

7 Musa Ordu, Mithat Bora Bulut

8 Atilla Yüceak, İlhan Özsoy, Dt. Yaşar Benlidayı

9 Cemal Barış, Mustafa Kurt ve arkadaşları

10 Konferansı dikkatle takip edenler

11 Av. Ruhittin Sönmez, Bilal Sami Gökdemir ve Ahsen Okyar

12 Hasan Uzunhasanoğlu, Radyo Programcısı Mustafa Kurt’a medya’da Kocaeli Aydınlar Ocağı -18 kitabını takdim ederken

13 Bilal Sami Gökdemir ve Aydınlar Ocağı üyeleri

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.