Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1May/130

Kocaeli SMMMO Meclisinin dönemin son toplantısı

DSC_0005  Kocaeli SMMMO Meclisinin Nisan ayı toplantısı yapıldı.

Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Divan üyeleri Engin Eroğlu ve ile Cafer Tayyar Demirdaş’ın Başkanlık Divanında yerlerini almaları ile toplantı başladı.

12-13 Haziran 2010 tarihinde yapılan 20. Genel Kurulda başlayan Meclis çalışmalarının son toplantısında;  Kocaeli SMMMO Disiplin Kurulu Başkanı Cengiz Tosun, Gebze Temsilcilik Başkanı Taner Öner, Derince Temsilcilik Başkanı Hasan Malo, Tesmer Şube Sekreteri İsmail Birtürk, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Lütfü Kaya Taner, Mesleki Araştırma Mevzuat Komisyonu Başkanı Osman Yaşar Bayram, Kalite ve Standartlar Komisyonu Başkanı Serdar Kandemir, Meclis üyeleri; Yakup Bektaş, İsmet İşeri, Murat Uçar, Mazlum Göçer, Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Odabaş, Mustafa Taşpınar ve Aylin Küçük söz aldı.

Toplantı Başkan Ender Şenol’un 8-9 Haziran 2013 tarihinde yapılacak 21. olağan genel kurul ile ilgili bilgi vermesi ve teşekkür konuşması sona erdi.

DSC_0005  Divan üyesi Cafer Tayyar Demirdaş, Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Divan üyesi Engin Eroğlu

DSC_0014DSC_0041  Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol

DSC_0033DSC_0039  Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Aylin Küçük

DSC_0025DSC_0012  Kocaeli SMMMO Meclisinin en yaşlı üyesi Murat Uçar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.