Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Oca/110

Seyfettin Karamızrak’ın ilk şiir kitabı

002

Ahsen Okyar Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri, “Çırpınan Yürek” adını verdiği şiir kitabını yayınlanan Şair Seyfettin Karamızrak’ı kutladı.

Antik Barış Otel’de gerçekleşen toplantıda konuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar; “Uzun yıllardır İlimiz Milli Eğitimine hizmet veren ve halen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevini sürdüren gönül adamı, şair Seyfettin Karamızrak hocamızı bu ilk şiir kitabı için tebrik ediyorum. Sanatın farklı dallarına ilgisi olan Hocamızın birçok dergi ve yayın organlarında şiirleri yayınlandı. Şiirlerinden bazılarını www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr sitemizde de okuma imkanı buluyoruz. 1974 yılından beri yazdığı şiirlerinden seçerek hazırladığı “Çırpınan Yürek” isimli kitabı için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Şiir kitabı yayınlanan Seyfettin Karamızrak için tertiplenen toplantıya; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Av. Ruhittin Sönmez, eski İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu ve Bilgisayar Uzmanı Yunus Özen katıldı.

Toplantı Seyfettin Karamızrak’ın, imzaladığı “Çırpınan Yürek” isimli şiir kitabını Başkan Ahsen Okyar’a takdim etmesi ile sona erdi.

001

Seyfettin Karamızrak, Çırpınan Yürek adını verdiği şiir kitabını imzalarken

002

Seyfettin Karamızrak, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’a Çırpınan Yürek adını verdiği şiir kitabını takdim ederken

003

Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Cemal Barış Seyfettin Karamızrak’a şiirlerinin de yer aldığı Derneğin kitabını takdim ederken

004

Ayaktakiler Yunus Özen, Hasan Uzunhasanoğlu, Cemal Barış, Av. Ruhittin Sönmez

Oturanlar Ali Kahraman, Musa Ordu, Seyfettin Karamızrak ve Ahsen Okyar

005

Harita Mühendisi Ali Kahraman şiir kitabını tetkik ederken

006

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.