Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Nis/130

Aydınlar Ocağında Söz Av. Zeynep Kahraman’da

fotoğraf (1)Kocaeli Aydınlar Ocağının 69. Söz Sırası Gençlerde programında 72. konuşmacı olan Av. Zeynep Kahraman Temel Çocuk Hakları, Şikayet Mercileri ve Çocuk Hakları İhlallerikonusunda bilgi verecektir.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “Bugünlerde 28. Şeref yılını kutlayan Ocağımız geçen zaman içinde yüzlerce ilim, fikir, sanat, iş, siyaset ve devlet adamını İzmitlilerle buluştururken kürsüye çıkan genç sayısı da 72’ye ulaşmıştır.

Altmış dokuzuncu “Söz Sırası Gençlerde” programında, 72. konuşmacı olan Kocaeli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Sekreteri Av. Zeynep Kahraman Temel Çocuk Hakları, Şikayet Mercileri ve Çocuk Hakları İhlallerikonusunda 18 Nisan 2013 Perşembe akşamı 20:00 – 22:00 saatleri arasında Otel Asya – İZMİT adresinde üye ve gönül dostlarımıza bilgi verecektir.

Çay ikramının da yapılacağı toplantımıza ilgi duyanları aileleri ile birlikte bekliyoruz.” dedi.

fotoğraf (1)

Av. Zeynep Kahraman kimdir?

03.10.1989 tarihinde İzmit’te doğdu. İlk ve ortaokulu Atafen Kolejinde, lise eğitimini Özel Marmara 2000 Kolejinde tamamladı.

2006 senesinde Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesine kaydoldu. Bir sene hazırlıkla beraber 2011 senesinde mezun oldu. Stajını Av. Selim Selami Çakıcı’nın yanında tamamlayarak 5 Eylül 2012 tarihinde Avukatlık Yeminini etti.

20 Eylül 2012 tarihinde İSU'da sözleşmeli Avukat olarak işe başladı ve halen görevine devam etmektedir.

Ekim 2012 tarihinden beri de Kocaeli Barosu Çocuk Hakları Komisyonunun sekreteridir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.