Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9May/110

Hekimoğlu Aydınlar Ocağında

1 12 Haziran seçimlerine Kocaeli’den Bağımsız Milletvekili Adayı olarak katılan İşadamı Mustafa Hekimoğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Hekimoğlu; “- Hak ve adalet sistemindeki eksikliklere mevcut siyasi sistemin yeterli çözümü üretememesi. - Özgürlüklerin çoğaltılması, baskıların azaltılması. - Fikir özgürlüğünün kısıtlanmaması. - Genel Başkanların tek söz sahibi olduğu sistemin yetersizliği. -Tamamen atamaya dönüşen siyasetin halk düzenine çekilmesi. - Hayat şartlarının iyileştirilmesi, adil yaşam hakkı tanınması konularındaki tamamladığı ve devam etmekte olan Kitlesel çözüm projelerini meclis çatısı altında sürdürmek. -Vatandaşların yurttaşlık haklarının cesurca savunuculuğunun öncülüğünü yapmak. - Eğitim sistemindeki ahlak ve yurttaşlık konularının yeterli seviyeye çıkması. - Daha adil bir Kocaeli ve Türkiye Cumhuriyeti. - Özgür ve tam bağımsız bir toplum. - Halkın Meclisinde düşünce ve fikir özgürlüğü. - Adil yaşam hakkı. - Gelir düzeyinin eşitlenmesi. - Daha çok üreten ve tam bağımsız bir TÜRKİYE” için aday olduğunu söyledi.

Mustafa HEKİMOĞLU kimdir?
1958 İzmit Kocaeli Doğumlu. 1978 yılında İzmit İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Eğitim hayatına uzunca bir ara verdikten sonra; 2008 yılında Anadolu Üniversitesi İşletmecilik bölümünü bitirdi. Uzun yıllar Uluslararası Turist Taşımacılığı yaptı. Konfeksiyon Atölyeleri sahibi. Evli 3 çocuk babası, 7 torun dedesi.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.