Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

8Nis/130

6 Nisan 2007 akşamı Müftü Hocamla Talha Özdemir’i askere uğurlamak için toplanmıştık… Bugün ise öğle namazı öncesi İzmit Fevziye Camii bahçesinde Hikmet Kutlu hocamızı ebediyete uğurlamak için toplanacağız.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Nisan 2007 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Protokol sorumlusu Yüksel Özdemir; oğlu Talha’yı askere göndermenin telaşı içerisinde..

Biricik oğlu Ahmet Talha Özdemir’i geçen ay çalıştığı Katar dönüşünde karşılayan ve oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Yüksel Özdemir ve ailesi, bugünlerde vatani görevini yapmak üzere uğurlayacakları Talha için gelen misafirleri ağırlıyor.

Ahsen Okyar Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı heyeti, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Fındık Sokak'taki evinde Özdemir ailesine misafir oldu, hem Katar dönüşü için gözün aydın ve hem de askere uğurlanacak Talha için hayırlı tezkereler temennisinde bulundu.

Edirne 54. Piyade Alayında kısa dönem olarak vatani görevini yapacak Talha Özdemir’in ziyaretine; Kocaeli İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Alca Şirket Müdürü Hasan Baltacı, Eczacı Selçuk Arslan, Bahçecik eski Belediye Başkanı İbrahim Gencer, Kocaeli Tıbbi Tahlil Laboratuarı sahibi Dr. Halil İbrahim Kahraman, Petrolcü Orhan Çakar, Kocaeli Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Teknik Öğretmen Hikmet Baltacı, Diş Hekimi Ömer Erdal ve eşleri katıldı.

Askerlik anıları ile birlikte ülke ve dünya meselelerinin de görüşüldüğü ziyaret geç vakitlere kadar sürdü.

Bu haberin üzerinden 6 yıl geçti. 6 Nisan 2013’te Müftü Hikmet Kutlu hocamızı kaybettik.

Fotoğraftakilerden Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ağabey artık yok. (26 Ağustos 2011’de kaybettik.)

Bugün de baba ve cömert adam 10 yıldan fazla İl Müftülüğümüzü yapan değerli büyüğümüz Hikmet Kutlu hocamızı ebediyete uğurlamak için öğle namazı öncesinde İzmit Fevziye Camii bahçesinde toplanacağız.

Sevinçimize de, acımıza da ortak olan daima yakınımızda bulunan muhterem Hikmet Kutlu hocamız ve Dr. M. Şefik Postalcıoğlu ağabeyimiz başta olmak üzere bütün kaybettiklerimize Allah(c.c.) rahmet eylesin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Ayaktakiler: Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Hasan Baltacı, Dr. H. İbrahim Kahraman, Talha Özdemir, Orhan Çakar, Selçuk Arslan, Ömer Erdal, Ahmet Demir

Oturanlar: İbrahim Gençer, Hikmet Kutlu, Yüksel Özdemir, Ahsen Okyar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Ecz. Selçuk Arslan, Kocaeli İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Yüksel Özdemir

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Şahika, ağabeysi Talha Özdemir ve Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.