Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Nis/130

Volkan Cansever, “Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksel Okulu için yer bağışı taahhüdümüz devam ediyor”

okul_icin_arsa_bagisladik_ilgilenen_yok_h8695  Volkan Cansever’in Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için yer bağışı taahhüdü ile ilgili temaslarını anlattığı toplantı Fuar İçi Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşti. 

Kandıra’nın Ahmatlı mevkiinde ve hemen Öğrenci Yurtlarının da yeraldığı Seyrek yolu üzerindeki yerimizi bağışlayacağız diyen Volkan Cansever; “Kocaeli Üniversitesinin Kandıra’da Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu açacağını duyduğumuzda ailece toplandık ve ihtiyaç duyulacak arsayı bağışlamaya karar verdik. Bu düşüncemizi Rektör Hocamızı makamında ziyaret ederek kendisine de aktardık. Ancak aradan aylar geçmesine rağmen bugüne kadar benimle temas kuran olmadığı gibi bu Okul yeri için de bir hamle yapıldığını duymadım.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz; “Değerli hemşehrimiz Volkan Cansever ve ailesi bu davranışı ile hertürlü takdiri hak etmektedir. Teşekkürlerimi sunuyorum. Birinci öncelik Kocaeli Üniversitesi için olmak üzere kurulacak bir vakıf üniversitesine de bağış yapabilirler mi?

KOÜ Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu çalışmalarına desteğimiz devam ederken, Kandıra veya Akçakoca Üniversitesi kurma hazırlığımız da elimizin altında olmalıdır.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ün evsahipliğini yaptığı toplantıya; İl Genel Meclisi üyesi Recep Şenol, Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Erdoğan Görgün, Başkan Yardımcıları; Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Muhasip üye Salim Yaşar, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Volkan Bulgurcu, İbrahim Yılmaz ve Ahmet Güngör ile Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız katıldı.

1Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için ailesi ile birlikte yer bağışında bulunmayı taahhüt eden Volkan Cansever

2Volkan Cansever, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü  Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan

3Ayhan Ayyıldız, İbrahim Yılmaz, Volkan Bulgurcu, Erdal Baykara, Ahsen Okyar

4Günay Gülcü, Recep Şenol, Ahmet Güngör, Salim Yaşar

5Volkan Cansever ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri

6Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Volkan Cansever, Salim Yaşar

7Ayaktakiler; Volkan Bulgurcu, İbrahim Yılmaz, Erdal Baykara, Ayhan Ayyıldız, Ahsen Okyar, Erdoğan Görgün, Günay Gülcü, Salim Yaşar Oturanlar: Ahmet Güngör, Volkan Cansever, Harun Reşit Kocagöz, Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Recep Şenol

SAM_9910

SAM_9916

SAM_9929

SAM_9922

SAM_9923

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.