Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Mar/130

tv41’de Ahmet Sezgin ve Gençay Ünal beyleri ziyaretimiz

 SAM_9984 Bugün Saat; 15:00’de Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığının Sabri Yalım Parkında tertiplediği Bayrak Mitinginde tv41 Haber Müdürü sevgili kardeşim Ahmet Sezgin ile ayaküstü kaynattık. Ayrılırken mutlaka çay içmeye beklediğini söyledi.

Çay işini Kazaya bırakmamak için Saat 17:00 sularında Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü ve Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu ile birlikte tv41 Merkezine vardığımızda herzaman olduğu gibi sıcak ve samimi bir şekilde karşılandık. Ahmet Bey kardeşimiz çay ikramını kahve ile de taçlandı.

Hafta içi her gün Saat: 12:00’de birbirinden değerli konuklar ile günlük konuların, sıcak gelişmelerin ve haberlerin değerlendirildiği, Sıcak Baskı programını hazırlayıp sunan sevgili Gencay Ünal’da sohbete dahil oldu.

Ekranlardan tanıdığımız genç kardeşimiz ile yüzyüze tanışmaktan mutlu olduk. Sohbet ederken Seka ortak paydamızın da olduğunu öğrendik.

SAM_9982SAM_9983  Ahmet Sezgin’in masasındaki akvaryum ve balıkları

SAM_9985  Ahsen Okyar, tv41 Haber Müdürü Ahmet Sezgin, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü, Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, tv41 Sıcak Baskı programını hazırlayıp sunan Gencay Ünal

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.