Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Mar/130

Maarifliler İzmit’te Buluştular

DSC_0139  Maarifliler İzmit’te Buluştular

Eski adıyla Maarif Lisesi şimdiki adıyla Kadıköy Anadolu Lisesi'nde 8 sene birlikte eğitim alan ve 2001 yılında mezun olan, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut(Adapazarı), Mimar Celâleddin Çelik(Konya), İnşaat Mühendisi Tahsin Yanıkoğlu(Sapanca), Makina Mühendisi Halit Erkan Çelik(Kayseri) ve İnşaat Mühendisi Cihan Araslı(İstanbul) seneler sonra İzmit Otel Asya’da gerçekleşen "Medeniyet ve Müzik" konulu konferansta buluştular.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mithat Bora Bulut’un ev sahipliğinde biraya gelen Maarifliler yıllar öncesi yaşadıkları güzel anılarını paylaştılar. Eski dostlar Necati Çelik ve Celâleddin Çelik’in muhteşem konserlerinden sonra Seka Park Marina Cafe'de sohbetlerine gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiler.

DSC_0087Udi Necati Çelik ile Tamburi Celâleddin Çelik

DSC_0139Çevre Mühendisi Fulya Bulut, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut(Adapazarı), Mimar Celâleddin Çelik(Konya), İnşaat Mühendisi Cihan Araslı(İstanbul), İnşaat Mühendisi Tahsin Yanıkoğlu(Sapanca) ve Makina Mühendisi Halit Erkan Çelik(Kayseri)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.