Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Şub/130

Kocaeli SMMMO Meclis Başkanlık Divanının KOSGEB ve YATIRIM FİNANSMAN Ziyareti

SAM_8916  Mehmet Balimre Başkanlığındaki Kocaeli SMMMO Meclis Başkanlık Divanı üyeleri KOSGEB Kocaeli Hizmet Merkezi Müdürü Ertuğrul Çetinkaya ve Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Başkan Vekili Ahsen Okyar, Meclis Başkanlık Divanı üyeleri Cafer Tayyar Demirdaş ve Engin Eroğlu’nun katıldığı ziyarette KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kocaeli Hizmet Merkezi Müdürü Ertuğrul Çetinkaya Kocaeli’de gerçekleşen çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Menkul Değerler A.Ş İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas; “Salı günü Kocaeli SMMMO Meclis Toplantısına Strateji Müdürümüz Hakan Tezcan, Araştırma Müdürümüz Zümrüt Can Ambarcı ile birlikte katılacağız ve “Sermaye Piyasalarının 2013 Yılı Beklentileri” konusunda bilgi vereceğiz. Bu imkanı hazırlayan Oda yetkililerine teşekkür ederim.” Dedi.

SAM_8916Cafer Tayyar Demirdaş, KOSGEB Kocaeli Hizmet Merkezi Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Ahsen Okyar ve Engin Eroğlu

SAM_8920Menkul Değerler A.Ş İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas

SAM_8925Cafer Tayyar Demirdaş, Caner Temel, Ahsen Okyar, Menkul Değerler A.Ş İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre ve Engin Eroğlu

SAM_8919SAM_8921

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.