Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Oca/130

Mali Müşavirler, Mehmet Altındağ’ı ağırladı

DSC_0016-1 (12)  26 Ocak 2013 Cumartesi / Yeminli Mali Müşavir Mehmet Altındağ, Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na dönem sonu işlemleri konulu bir eğitim verdi.

2012 yıl sonu muhasebe işlemlerinin yoğun vaziyette devam ettiği bugünlerde, kanunlarda yapılan değişiklikler ve yeni uygulamalar ile ilgili olarak Kocaeli SMMMO’da Maliye Bakanlığı Emekli Baş Hesap Uzmanı Yeminli Mali Müşavir Mehmet Altındağ tarafından seminer verildi.

Meslek camiasının önemli uzman eğitimcilerinden olan Mehmet Altındağ’ın sunucu olduğu seminere, mali müşavirlerin yoğun katılımının yanı sıra, Gelir İdaresi’nden de katılımın olduğu görüldü.

EĞİTİMLER SÜRECEK   

Üç bölüm halinde yapılan sunumun ilk iki bölümünde, vergi kanunları çerçevesinde işletmelerde dönem sonlarında yapılacak olan  işlemler yanı sıra envanter ve değerleme işlemleri  ile yeni düzenlemeler hakkında bilgi verilirken son bölümde, karşılaşılan sorunlar ve çözümleri hakkında katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.

Öte yandan Kocaeli SMMMO yönetimince gerek Ticaret Kanunu ve şirketlerin denetimi gerekse, iş güvenliği kanunlarında yapılan ve iş hayatının tüm kesimlerini ilgilendiren değişiklikler ile ilgili başlatılan eğitim programlarının hemen her hafta bir başka konu ve katılımcı ile devam edeceği açıklandı.

DSC_0016-1 (4)YMM Mehmet Altındağ

DSC_0016-1 (3)Seminere büyük ilgi

DSC_0022Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol

DSC_0031 - Kopya

DSC_0031

DSC_0016-1 (6)Oda Başkanı Ender Şenol, Mehmet Altındağ’a teşekkür plaketini takdim ederken

DSC_0016-1 (10)Ender Şenol, Mehmet Altındağ, Ali Odabaş

DSC_0016-1 (12)Toplantıya katılanlar Mehmet Altındağ ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.