Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Oca/130

Klarnet Üstadı Türkan Kandıralı ile sohbet keyfi

08 Ocak 2013 Salı / Derince Belediyesinin kar ve olumsuz hava şartlarına rağmen büyük ilgi gören Kandıralılar Gecesi Saat:23:00 sularında sona erdi.

Program sonrası Klarnet Üstadı hemşehrimiz Türkan Kandıralı ve oğlu Cenk ile birlikte sohbet etmek üzere çorbacıya gittik. (Açık kahvehane, pastane bulunamadığı için)

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Vekili Erdoğan Görgün, Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar, Denetim Kurulu üyeleri Ahsen Okyar, Metin Gönül ve Ahmet Güngör, Bekirderespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk’ ve Ömer Önen’in de katıldığı sohbet saat:24:00’ü geçti, dışarıda yağan lapa lapa yağan kar’a rağmen neşe ile devam etti.

Sohbet etme fırsatı veren Üstad Türkan Kandıralı ve oğlu Cenk Kandıralı’ya ve İkramlarda bulunan Harun Reşit Kocagöz başkanımıza teşekkür ederiz.

SAM_7953Erdal Baykara, Türkan Kandıralı, Cenk Kandıralı

SAM_7958Erdoğan şentürk, Ahmet Güngör, Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz

SAM_7954Erdal Baykara, Türkan Kandıralı, Cenk Kandıralı

SAM_7959Harun Reşit Kocagöz, Metin Gönül, Ömer Önen

SAM_7961Türkan Kandıralı hatıralarını anlatıyor

SAM_7963Klarnet Üstadı Türkan Kandıralı

Kandıralılar birarada

Ayaktakiler; Erdoğan Görgün, Salim Yaşar, Metin Gönül, Ömer Önen, Ahmet Güngör, Cenk Kandıralı, Erdoğan Şentürk Oturanlar: Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Türkan Kandıralı, Erdal Baykara

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.