Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Oca/130

MUHASEBECİLER GÖLCÜK’TE BULUŞTU

1  Kocaeli SMMMO Ocak ayı meclis toplantısını Gölcük’te gerçekleştirdi. Toplantıya katılım yüksek olurken, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Adem Atar’da konuşma yaptı.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ocak ayı meclis toplantısını Gölcük Sanat Galerisi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Vergi Dairesi Müdürü Adem Atar’da katılarak kısa konuşma yaptı. Toplantının gündem maddeleri arasında; Araştırma ve Mevzuat Komisyonu, TESMER Birimi çalışmaları hakkında bilgi ve Temel Afet Bilinci konulu sunum yer aldı..

KOCAELİ’DE 1310 KİŞİ OLDUK Kocaeli SMMMO Gölcük Temsilciliği Başkan Yardımcısı Muhammet Turan’ın açılış konuşmasından sonra söz alan Oda Başkan Vekili Ali Odabaş: “Bir çalışma döneminin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Yeni yılın ilk toplantısını Gölcük'te yapıyoruz. 2012 yılından daha iyi, güzel, sağlıklı bir yıl geçirmenizi dilerim. Meclis toplantısı öncesinde geleneksel hale gelen ilçe amirleri ziyaret edilir. Bizde ziyaret ettiğimiz ve bizi çok iyi ağırlayan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza ve Sayın Başsavcımıza ve Vergi Dairesi Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Hem tanışma hem de bir şeyleri rahatlıkla paylaşabilecek, konuşabilecek bir ortam oldu. Bizi burada bulunduran ortak paydamız mesleğimiz. Kocaeli’de 1310 kişi olduk ve giderek artıyoruz.” dedi. GÖLCÜK PARLAYAN YILDIZ Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı “Sabahki ziyaretten dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sizleri ilçemizde görmek, toplantının ilçemizde gerçekleştirilmesi bizim için büyük bir memnuniyet. Gölcüğümüz Kocaeli'nin parlayan yıldızı.” dedi. GÖLCÜK İÇİN KATKI KOYUYORSUNUZ Toplantıya katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’de: “Birilerinin hesap tutması lazım. Sizler her an yasaların değiştiği bir ülkede mesleğinizi büyük bir özveriyle yürütüyorsunuz. Gölcük'teki arkadaşlar sizin sesiniz, kulağınız. Gölcük için önemli katkılar koyuyorlar.” diyerek konuştu. Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Adem Atar’da çok kısa konuşmasında meslektaşlarımla başarılar diliyorum dedi. MESLEKİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Osman Yaşar Bayram ile İsmail Birtürk TESMER çalışmaları hakkında bilgi verdi. KOCAMAN’DAN DEPREM BİRİFİNGİ Gündem in son bölümünde Temel Afet Bilinci konulu sunumu GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman yaptı. “Gesotim Türkiye'de 4 ekipten bir tanesi. Toplum olarak depreme asla hazır değiliz. Biz bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Yaşadıklarımızdan ders aldığımız için, başkalarının yaşamaması için yapıyoruz. Biraz daha bilinçli olmamızda yarar var. Temel Afet Bilincinin oluşması için oda ile her zaman çalışma yapmaya hazırım.” dedi.

1Engin Eroğlu, Ahsen Okyar, Mehmet Balimre, Cafer Tayyar Demirdaş

2Meclis Toplantısı açılışında saygı duruşu

3Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Meclis toplantısına katılanlar

4GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman Temel Afet Bilinci konulu sunumunu yaparken

5Gölcük Belediye Başkanı Hüseyin Ellbeş toplantıya katılanlarla birlikte

12Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş

DSC_0021

DSC_0022

DSC_0030

DSC_0033Oda Başkan Vekili Ali Odabaş

DSC_0035Kocaeli SMMMO Gölcük Temsilciliği Başkan Yardımcısı Muhammet Turan

DSC_0038Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı

DSC_0041Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Adem Atar

DSC_0043Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu Başkanı Osman Yaşar Bayram

DSC_0045İsmail Birtürk

SAM_7970Toplantıya katılanlar

SAM_7971Ahsen Okyar, Necmi Kocaman

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.