Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Ara/120

Tolga Havuç’a üyelik rozeti

DSCF0868                                        25 Aralık 2012 Salı / Harun Reşit Kocagöz başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 2012 yılının son toplantısı Otel Asya’da yapıldı. Toplantıda Devlet Planlama Teşkilatından Genel Müdür olarak emekli olan İsmail Sarıca “Kandıra’nın Sosyal ve Ekonomik Gelişmişlik Durumu” konusunda bilgi verdi.

Genç ve Yeni üyelere Rozet

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübünün Kurucu Başkanı Tolga Havuç’un üyelik rozetini de İl Genel Meclisi üyesi İsmail Akalın taktı.

DSCF0868DSCF0863Tolga Havuç

03.10.1990 yılında Tokat/Zile ilçesinde doğdu.

Henüz 1 yaşında Kocaeli/Kandıra ilçesinde bulunan Kefken beldesine geldi. Halen Kandıra’da ikamet etmektedir.

İlkokulu Kefken İlköğretim Okul’unda, lise öğrenimini Kandıra Anadolu lisesinde tamamladı.

Üniversite öğrenimini ise Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okul’unda beden eğitimi ve spor yöneticiliği bölümü 4.sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.

Spor kariyerine eğitimci olarak 3 yıldır devam eden Tolga HAVUÇ, 2009–2010 sezonunda Üçyoldoğuspor Futbol Kulübü, 2010–2011 yılında Kocaeli Güneşspor, 2011–2012 sezonu içersinde Derbentspor Kulübünde görevi halen devam etmektedir.

Aynı zamanda, 2011 yılında Kocaeli’de ilk ve tek resmi jimnastik kulübü olan, KOCAELİ OLİMPİYAT YILDIZLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜN’de kurucu başkan olup, görevi devam etmektedir.

Medya çalışmaları kapsamında; www.tolgahavuç.net internet gazetesinde imtiyaz sahibi, www.kocaelihaberci.com internet sitesinde Spor Editörlüğü, Kocaeli gazetesinde spor yazarlığı, Nefes gazetesinde spor yazarlığı, görevlerinde bulunmaktadır.

Tolga havuç, Türkiye spor yazarlar derneği’nin üyesidir. Aynı zamanda çeşitli spor merkezlerine, şirketlere, sivil toplum kuruluşlarına danışmanlık yapmaktadır. Turizm, sağlık, sanat gibi alanları spor branşı ile birleştirmek için çeşitli projeler üzerinde çalışmaktadır.

DSCF0913İsmail Sarıca bilgi verirken

DSCF0832Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz

2Erdal Baykara, Nursel Okyar, Ahsen Okyar, Dr. Ali Değirmenci, Tolga Havuç, Turan Sarı

4Plaket alan ve üyelik rozeti katılanlar Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ile birlikte ( Fatih Kayan, Ahsen Okyar, Tolga Havuç, Ferit Yağız, Harun Reşit Kocagöz, Mehtap Memiş, İsmail Sarıca, Erdoğan Alkan, Levent Yağız)

Recep Yıldız, Ahmet Güngör, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, İsmail Sarıca, Erdal Baykara, Salim Yaşar, Ünal Köken, Tolga Havuç

Erdal Baykara, Tolga Havuç, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, Mustafa Öğren, Ahsen Okyar

Salim Yaşar, Erdal Baykara, Tolga Havuç, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.