Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Ara/100

Kandıralılar birarada..

002 

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri yeni kurulan Kocaeli Kandıra İlçesi Beylerbeyliler Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız tarafından karşılanan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “ Kandıralıların her alanda başarıları, yeni Dernekler etrafında da toplanarak sürüyor. Örgütlü gurupların önemi hemşehrilerimiz tarafından da hergün biraz daha anlaşılıyor. Güzel çalışmalara imza atacağına inandığımız kardeşlerimizi tebrik etmek için ziyaret ettik. Hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

İki Başkanınız da bizim köylü

Ziyaret için teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız; “Kocaeli Kandıralılar Derneği 17 yıldır İzmit’teki varlığı ile tecrübesinden en fazla istifade edeceğimiz bir organizasyon. Gerek 9. Başkanları Erdoğan Alkan ve gerekse 2. dönem Başkanları Dt. Turan Sarı köylümüz. Hemşehrilerimiz ile birlikte güzel olan projelerde birlikte olmayı diliyoruz.” dedi.

Katılanlar

Belediye İşhanındaki Dernek Merkezinde gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, 2. Dönem Başkanı Diş Hekimi Turan Sarı, 6. dönem Başknı Sigortacı Erdal Baykara, 8. dönem Başkanı İşadamı Recep Yıldız, Denetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Ahsen Okyar, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı, Kuyumcu Onur Altaş ve Kandıralı Sinema Sanatçısı Turan Bayrak katılırken, Beylerbeyliler Derneği yöneticileri Ali Çetin, Menderes Yoldaş, Metin Özcan, Cüneyt Cici, Bekir Ayyıldız ve Yiğit Özcan’da hazır bulundu.

Ziyaret Erdoğan Alkan ile Turan Sarı’nın birlikte Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’a 17 hatıra tabağını takdim etmesi ile sona erdi.

001 

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan ve Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’ı tebrik ederek, başarılar dilerken

002 

Erdoğan Alkan ile Turan Sarı birlikte Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’a 17 hatıra tabağını takdim ederken

003 

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Yöneticileri ile birlikte

DSC09827

Turan Sarı, Onur Altaş ve Ahsen Okyar

DSC09828

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.