Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/120

ŞERİFE TAŞGIN – Özbey İlkokulu Sınıf Öğretmeni

  Özbey İlkokulu Sınıf Öğretmeni Şerife Taşgın’a Derince Garnizon Komutanı Ali Kocatürk ve 6. Dönem(2004-2006) Başkanı Erdal Baykara tarafından “Başarı ve Teşekkür” plaketleri takdim edildi.

ŞERİFE TAŞGIN - Özbey İlkokulu Sınıf Öğretmeni

Aydınlı olan Şerife Taşgın 2005 yılında Erzurum’da ilk göreve başlamış olup 2010 yılından itibaren ilçemiz Özbey ilkokulundaki sınıf öğretmenliği görevine devam etmektedir.

Özverisi ve öğrencilerini iyi yetiştirme adına yapmış olduğu çalışmalar okulunda ve çevresinde takdirle karşılanmaktadır. Öğrencilerinin evlerine kadar giderek yaşadıkları ortamları görüp çalışma programlarını ona göre ayarlamaya özen göstermekte çalışmalarında sürekliliği esas aldığı için başarıya ulaşmada oldukça mesafe kaydetmektedir..

Ayrıca okul olarak yapılan gerek eğitim öğretim çalışmaları, milli bayramlar, müsamereler, geziler ve gerekse kültürel faaliyetlerde katılımı çalışması, başarısı ve çalışma arkadaşları ile olan uyumu da takdirle karşılanan özelliklerinden bir kısmıdır.

Kandıra’nın başarılı eğitimcileri Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

<Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530>

100_1492<Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530>

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.