Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7May/110

“DÜNDEN BUGÜNE SABETAYİZM" konferansı

Bilal Sami Gökdemir 

K O C A E L İ A Y D I N L A R O C A Ğ I –1985                                                            “27. yıldır; gönüllü, istikrarlı kültür çalışması…”

MuhteremEfendim,                                                                                                                           27. şeref yılını idrak eden Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın Mayıs ayı geleneksel toplantısında Sayın Bilâl Sami GÖKDEMİR “DÜNDEN BUGÜNE SABETAYİZM" konusunda 10 Mayıs 2011 Salı akşamı 20:00 – 21:30 saatleri arasında Otel Asya – İZMİTadresinde üye ve gönül dostlarımıza bilgi verecektir.                                                                                                                Çay ikramının da yapılacağı toplantımıza teşriflerinizi rica ederim.                                       Saygılarımla.                                                                                                                                   Ahsen OKYAR KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI BAŞKANI

LCV: Genel Sekreter Hasan UZUNHASANOĞLU 0532 581 11 33

Bilal Sami Gökdemir

Bilâl Sami GÖKDEMİR Kimdir?

Bir 6 Eylül sabahı, Hülya hemşirenin ısrarına dayanamayarak dünyaya gelmeyi kabul etti.

Dünya da kendisini pek sevmiş olacak ki; uzun sayılabilecek bir süredir, buradaki ikametini sürdürmekte…

Uzun süre, “Beni kimse sevmedi. Annem, ben doğmadan 3 yıl önce öldüğü için, beni komşular doğurmuş” kıvamında acıklı bir hikayesi olmadığı için şöhret basamaklarını 5’er, 10’ar tırmanamayacağı hissiyle hüzünlü zamanlar geçirdi. Bu zaman zarfında şiirler yazdı, şiirler okudu.

Bir süre sonra “Herkes küçük Emrah gibi bir geçmişe sahip olmak zorunda değil” felsefesine iman edince, şiirlerin yanı sıra kendini mizaha verdi. 2000 yılında ayak bastığı medya sektöründen, bir daha kopamadı.

Çeşitli gazete ve dergilerde mizah yazıları, şiirleri, röportajları ve makaleleri yayınlandı. Yine çeşitli radyo ve televizyonlarda program yaptı.

Hâlen bir gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve şiir dinletileri/stand-up gösterileri ile sevenleriyle buluşan Gökdemir, iyi derecede ingilizce biliyor. Türkiye’de Sami Yusuf ile ilk röportaj yapan gazetecidir.

Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencisi Bilal Sami, evsiz ve 4 kardeşin en büyüğü.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.