Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/120

YEŞİM GÖLCÜ – Akçakoca İlkokulu Sınıf Öğretmeni

  Akçakoca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Yeşim Gölcü’ye Dr. Mehmet Karanfil ve 8. Dönem(2008-2010) Başkanı Recep Yıldız tarafından “Başarı ve Teşekkür” plaketleri takdim edildi.

YEŞİM GÖLCÜ - Akçakoca İlkokulu Sınıf Öğretmeni

Aslen İzmit’li olan Yeşim öğretmenimiz İlçemiz Kefken Oğuz Kır İlköğretim okulunda 2005 yılında göreve başlamış olup bu yılın Eylül ayı itibarı ile İlçemiz Akçakoca İlkokuluna atanmış ve görevine burada devam etmektedir.

Çalışkan, gayretli mesleğini icra etmede oldukça titiz olan Yeşim Gölcü mesai saatleri dışında da öğrencilerini iyi yetiştirmek adına çalışmalar yapmaktadır.

Öğrencilerinin kişisel anlamda iyi yetişmelerini özgüven kazanmalarını sağlamak amacıyla hafta sonları da dahil olmak üzere gezilere götürmenin yanında çeşitli sosyal aktivitelerde bulunmalarını temin etmek için uğraş vermektedir.

Eğitimin ailede başlamasından dolayı Öğretmenimiz gönüllü olarak her ay düzenli olarak veli eğitim programları düzenlemektedir.

Yeşim Gölcü eğitim alanında yüksek lisans yapmış olup şu anda da ikinci üniversite olarak sosyoloji bölümünde okumaktadır.

  Kandıra’nın başarılı eğitimcileri Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

153342

DSCI2322DSCI2837

fotofotoo

fotooo

DSCI3143DSCI2837 - Kopya

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.