Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/120

ALPAY ŞİMŞEK – Yusufça Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni.

  Yusufça Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Alpay Şimşek’e CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve Kocaeli Kandıralılar Derneği 9. Dönem(2010-2012) Başkanı Erdoğan Alkan tarafından Başarı ve Teşekkür” plaketi takdim edildi.

a2ALPAY ŞİMŞEK - Yusufça Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni.

Mersinli olan Alpay Şimşek Öğretmenimiz göreve 2006 yılında ilçemiz Bozburun İlköğretim Okulunda başlamış daha sonra Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulunda görev yapmış, 3 yıldır da Yusufça Ortaokulunda görevine devam etmektedir.

Kandıra’da çalışkanlığı ve projelerdeki başarılarıyla tanınmaktadır. 50 ülkenin ve 8000 tasarımın katıldığı uluslararası tasarım olimpiyatında ilçemizi temsil ederek bronz madalya kazanmışlardır.

Okulda öğrencilerine yönelik üç boyutlu, fikir bank ve tasarım projelerini uygulamaktadır. Ayrıca okullarının Avrupa Birliği Komenius projelerine ortak olup 3 Avrupa ülkesi ile proje paylaşımını gerçekleştirmede oldukça önemli katkıları olmuştur.

Kandıra’nın başarılı eğitimcileri Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

13

2

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.