Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Kas/120

Başarılı İki Genç; Kenan Serhat İnce ve Yunus Özen

SAM_6623  04 Kasım 2012 Pazar / Recep Yıldız’ın oğlu Cenk’in Antikkapı’daki nikahında buluştuğumuz Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Kenan Serhat İnce ile SekaPark Marina Cafe’de sohbet etme imkanı bulduk.

Kenan Serhat İnce kimdir?

1987 de Şarköy-Tekirdağ'da doğdu.

Müzik hayatına 8 yasında bağlamayla basladı. Kültür Bakanlığı sanatçısı Ali Adıgüzel ile çalışmaya devam etti.

2003 yılında Doç.Dr. Şenel Önaldı'dan Türk Müziği ve Makamlar eğitimi aldı, ardından sınava girerek THM Bilimi usta öğreticisi sertifikası almaya hak kazanan İnce, 2003 yılından itibaren Halk Eğitim Merkezleri ve çeşitli kuruluşlarda bağlama eğitmenliği ve THM Koro Şefliği yapmaktadır.

Birçok sanatçıya sesiyle ve sazıyla eşlik etti.

2005 yılında TRT İstanbul Radyosu THM Gençlik Korosu sınavını kazandı. Müzik eğitimine değerli sanatçı Erol Köker şefliğinde Elvan Sevim ile devam etti.

Kocaeli Halk Eğitim Merkezi de dahil birçok özel ve resmi kurumda Bağlama Eğitmenliği ve THM Koro Şefliği yaptı ve halen İzmit Belediyesi THM Korosunu ve Kordsa Global THM Korosunu yönetmektedir.

Kenan Serhat İnce, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’ndeki tahsilini tamamlamıştır.

SAM_6624Kenan Serhat İnce, Ahsen Okyar ve Yunus Özen

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.